Mira Luoti muokkasi Kasmirin Huonoo seuraa -hitin omaan elämäänsä sopivaksi. – Miran koko olemuksesta näki, että tekstin takana on aito, raaka tunne, Kasmir kommentoi.

Mira Luoti esitti Dannyn Vain elämää -päivänä kepeän Kesäkatu-hitin, mutta Kasmirin päivänä hänen biisivalintansa oli täysin erilainen. Mira valitsi biisikseen Huonoo seuraa.

”Pidin häntä isähahmona.”

– Mulla oli yläasteella sellainen vaihe elämässä, että olin aika sekaisin, koska mun musiikinopettaja kävi muhun käsiksi. En ollut ainut, mutta se on vasta nyt tullut esille. Luotin siihen ihmiseen ja pidin häntä isähahmona, ja hän käytti mun luottamusta väärin.

– Mulle tuli sellainen olo, että se ei riitä, että olen jotenkin hyvä, vaan mä halusin ennemminkin olla huono. Mulle tuli vähän häiriökäyttäytymistä ja sellaista, Mira muistelee tapahtumia, Mira kertoi jaksossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Opettaja käytti mun hyväuskosuutta ja luottamusta hyväkseen.”

Tapahtumat vaikuttivat siihen, että Miran ja hänen ensirakkautensa, Happoradion kitaristi Mika ”AH” Haapasalon, tiet erkanivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olin hirveän rakastunut ja yritin kaikin keinoin hänen huomiota kalastella, mutta sitten tapahtui tosiaan tämä, että opettaja käytti mun hyväuskosuutta ja luottamusta hyväkseen. Sitten mun rakkauden kohde jatkoi eri suuntaan. Mulla on se kuva siitä ajasta, että olen mokannut kaiken. Kaikilla tarinoilla on aina puolensa. Henkilö, johon koitin silloin tehdä vaikutusta – niin mehän ollaan nykyään pariskunta.

Mira muokkasi alkuperäista kappaletta jonkun verran omaan tarinaansa sopivaksi. Rankka tarina ja esitys vetivät Kasmirin hiljaiseksi.

– Kyllä se tunteisiin ampaisi herkästi. Näki Miran koko olemuksesta, että tekstin takana todella on aito, raaka tunne. Oli pysäyttävä veto.

Mira on kertonut aikaisemminkin julkisuudessa, että oli yksi 30:sta, joka joutui yläasteikäisenä turkulaisen musiikonopettajan ahdistelemaksi. Lue lisää täältä.

Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla