Mikko Kuustonen nähdään syksyllä Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Pia Inberg
Mikko Kuustonen nähdään syksyllä Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Pia Inberg

Mikko Kuustosen mielestä on ilmiselvää, että artistit herkistyvät Vain elämää -ohjelmassa.

Miksi artistit herkistyvät Vain elämää -ohjelmassa? Tätä kysymystä on ihmetelty jo neljänä vuonna, kun ohjelma on tullut televisiosta. Viidennen kauden artisti Mikko Kuustonen ymmärtää hyvin, miksi ohjelmassa on vaikea pidätellä kyyneleitä.

– Se on ihan ilmiselvää! Sellaista syntyy, kun ihastuu toisiin ihmisiin ja löytää sen, että tuossa tuo ihminen puhuu minulle tai tajuaa jotain, mitä ei ole ennen oivaltanut, Mikko kertoo Nelosen videolla.

”Ajatus jatkoriparista on kauhistuttava.”

Ohjelman kuvaukset alkavat huomenna tiistaina Hirvensalmen Satulinnassa. Mikko on etukäteen leirimäisistä olosuhteista hieman kauhuissaan – vaikka onkin käynyt eräopaskurssin.

– Ajatus tuollaisesta jatkoriparista on lähtökohtaisesti kauhistuttava, mutta tällä jengillä silkkaa rautaa. Nyt tuossa on rykmentti, jonka tarinoita haluan hirveästi kuulla, ja paljon musaa, jota rakastan.

Kuuntele Mikon koko haastattelu videolta.

2640101

Lauri Tähkä ei normaalisti juurikaan kaveeraa muiden muusikoiden kanssa. Millä mielellä hän lähtee kuvauksiin?

2640099

Katso myös Chisun, Suvi Teräsniskan, Mikael Gabrielin ja Anna Puun haastattelut.

2640097

2640102

 

2640100

2640096

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00