Peetu Piiroinen (ylhäällä vas,), Minea Blomqvist-Kakko, Sami Hyypiä, Matti Nykänen, Eva Wahlström ja Toni Kohonen. Kuvat: Sanoma-arkisto / Ville Männikkö, Marica Rosengård,  Ari Nakari, Terhi Ylimäinen, Miska Puumala, Laura Mendelin
Peetu Piiroinen (ylhäällä vas,), Minea Blomqvist-Kakko, Sami Hyypiä, Matti Nykänen, Eva Wahlström ja Toni Kohonen. Kuvat: Sanoma-arkisto / Ville Männikkö, Marica Rosengård, Ari Nakari, Terhi Ylimäinen, Miska Puumala, Laura Mendelin

Teemu Selänteen kanssa Las Vegasiin pääsevät seikkailemaan nyrkkeilijä, jalkapalloilija, mäkihyppääjä, lumilautailija, pesäpalloilija ja golfari.

Ex-kiekkoilja Teemu Selänteen ohjelma Supertähdet saa jatkoa keväällä. Ohjelman vieraat julkistettiin tänään, ja mukana ovat mäkilegenda Matti Nykänen, nyrkkeilijä Eva Wahlström, entinen jalkapalloilija Sami Hyypiä, lumilautailija Peetu Piiroinen, golfari Minea Blomqvist-Kakko ja pesäpalloilija Toni Kohonen.

– Odotan tältä aika paljon. Tapaan uusia ihmisiä ja luon uusia kontakteja. Odotan innolla toisten urheilijoiden mielipiteitä mäkihypystä ja siitä, miten suomalainen mäkihyppy saataisiin nousemaan, Matti Nykänen kertoo tiedotteessa.

Nykyään valmentajana leipänsä tienaava Sami Hyypiä tunnetaan rauhallisena ihmisenä, mutta hän lupailee, ettei aio jäädä seinäruusuksi.

– Yleensä olen ryhmässä enemmän tarkkailija kuin koko ajan äänessä. Mutta vuodet ulkomailla ovat kyllä opettaneet vähän avoimemmaksi ihmiseksi. En aio istua nurkassa hiljaa tuppisuuna. Heittäydyn mukaan ja uskon, että meille tulee kiva reissu, Hyypiä sanoo.

Ohjelman ensimmäisellä kaudella urheilijat viettivät runsaan viikon Teemun kotona Kaliforniassa. Tällä kertaa porukka lähtee Las Vegasiin. Jokaisessa jaksossa jutellaan kunkin urheilijan urasta ja elämästä. Lisäksi kyseinen urheilija keksii muille aina jotain ohjelmaa. Kuva: Nelonen
Ohjelman ensimmäisellä kaudella urheilijat viettivät runsaan viikon Teemun kotona Kaliforniassa. Tällä kertaa porukka lähtee Las Vegasiin. Jokaisessa jaksossa jutellaan kunkin urheilijan urasta ja elämästä. Lisäksi kyseinen urheilija keksii muille aina jotain ohjelmaa. Kuva: Nelonen

Supertähdet alkaa Nelosella huhtikuussa, mutta ohjelman kuvaukset alkavat jo tällä viikolla.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.