Sirpa Selänne ja Maria Veitola tapasivat Kalifornian auringon alla. Kuvat: Sanoma-arkisto ja Instagram
Sirpa Selänne ja Maria Veitola tapasivat Kalifornian auringon alla. Kuvat: Sanoma-arkisto ja Instagram

Sirpa Selänteen tapaaminen oli ainutlaatuinen, ajatuksia herättävä kokemus toimittaja Maria Veitolalle.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusimmassa jaksossa vierailtiin Sirpa ja Teemu Selänteen luona Kaliforniassa.

Samaan aikaan, keskiviikkoiltana, Maria Veitola avautui Kalifornian-tunnelmistaan Instagram-tilillään ja julkaisi yhteiskuvan Sirpan kanssa.

– Mä niin rakastan mun työtä ja sitä, että pääsen tapaamaan sellaisia ihmisiä ja näkemään sellaisia mestoja joita en ilman työtäni välttis muuten ikinä tapaisi ja näkisi. Sirpa Selänteen tapasin elämäni ekaa kertaa viime keväänä Kaliforniassa. Mahtava nainen!

Veitola kommentoi myös ajatuksiaan, joita hän kävi läpi Sirpa Selänteen tapaamisen aikana.

– Meidän elämät on tyystin erilaisia, meillä ei oikeasti oo kauheasti mitään yhteistä ja me ollaan eri mieltä monista asioista, mutta silti meillä oli todella kivaa yhdessä. Toivon että katsojille välittyy myös se ajatus ja kokemus, joka mut melkein aina Yökylässä-kuvauksissa yllättää: voi hyvin viihtyä ihmisen kanssa, pitää hänestä, luottaa häneen ja kunnioittaa häntä vaikka oltais ihan eri maata.

”Meillä ei oikeasti oo kauheasti mitään yhteistä ja me ollaan eri mieltä monista asioista, mutta silti meillä oli todella kivaa yhdessä.”

Sirpa Selänne esitti ohjelmassa vahvoja mielipiteitä naisen asemasta ja sukupuolirooleista. Hän sanoi muun muassa, että naisen on pakko jäädä hoitamaan lasta kotiin ja että se on äidin vaisto.

– Jos haluat olla työelämässä, niin älä tee lapsia. Paina duunia niska limassa ja bisnestapaamisissa. Who cares! Jos teet lapsia, niin ole äiti, Sirpa Selänne sanoi.

Kommentit herättivät kiivaita kannanottoja keskustelupalstoilla ja somessa, ja moni on niistä pöyristynyt ja närkästynyt.

Vierailija

Maria Veitola paljastaa tuntemuksiaan Sirpa Selänteestä: ”Meillä ei ole kauheasti yhteistä – mutta meillä oli todella kivaa yhdessä”......

Jos olisi yhtä paljon rahaa kuin Selänteillä niin monessa perheessä toinen jäisi varmaan kotiin hoitamaan lapsia, mutta tälläinen tilanne on harvoilla. Työn/uran ja perhe-elämän yhdistäminen on mahdollista. Sirpan ajatukset ovat vanhanaikaisia.
Lue kommentti
1

Maria Veitola paljastaa tuntemuksiaan Sirpa Selänteestä: ”Meillä ei ole kauheasti yhteistä – mutta meillä oli todella kivaa yhdessä”......

Olin itse 11 vuotta kotona, kun lapseni olivat pieniä. Niistä päivistä en yhtäkään antaisi pois. Eläkkeeni on nyt pienempi menetettyäni nuo työvuodet, mutta lapsistani tuli ahkeria aikuisia. Minulle tuo oli mahdollista ja helppo ratkaisu, silla mieheni matkusteli paljon työnsä puolesta.
Lue kommentti

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00