Suurisilmäinen Amanda Seyfried esittää Sophieta, joka saapuu Italian Veronaan sulhasensa kanssa.

Höyhenenkevyt, ihastuttava romanttinen komedia on juuri sitä, mitä maanantai-iltana kaipaa, kun edessä on vielä melkein kokonainen työviikko ja kesäkin alkaa tuntua jo kaukaiselta muistolta.

Suurisilmäinen Amanda Seyfried esittää Sophieta, joka saapuu Italian Veronaan sulhasensa kanssa, mutta jää pian lehdellä soittelemaan, kun mies uppoutuu bisneksiinsä. Sattuman oikusta Sophie päätyy lukemaan ja vastailemaan kirjeisiin, joita turistit ympäri maailmaa jättävät vanhaan kaupunginmuuriin. Kirjeet on tarkoitettu Romeon ja Julian Julialle, jonka kotikaupunki Verona oli, ja niissä kysytään tietysti apua rakkaushuoliin. Sophie löytää muurin raosta unohtuneen, 1950-luvulla kirjoitetun kirjeen ja päättää vastata siihen.

Eipä aikaakaan, kun kirjeen alkuperäinen kirjoittaja, englantilainen Claire (ihana Vanessa Redgrave) saapuu Veronaan etsimään vuosikymmenten takaista rakkauttaan - mukanaan lapsenlapsensa, hankkeeseen nuivasti suhtautuva komea Charlie.

Rakkauskirjeitä Julialle,

Nelonen ma klo 21.00

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen