Kasmirin herkkä, mutta voimakas tulkinta Savanni nukahtaa -kappaleesta tekee vaikutuksen Terhi Kokkoseen. Kuva ja video: Nelonen
Kasmirin herkkä, mutta voimakas tulkinta Savanni nukahtaa -kappaleesta tekee vaikutuksen Terhi Kokkoseen. Kuva ja video: Nelonen

VARO BIISIPALJASTUSTA! Kasmir halusi tehdä Ultra Bran hitistä riisutumman version kuin alkuperäinen.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Terhi Kokkosen, 43, päivää. Torstain ja perjantain jaksoissa kuullaan niin Ultra Bran kuin Scandinavian Music Groupinkin kappaleita. Nelonen on julkaissut nyt yhden kappaleen ennakkoon. Kasmir on valinnut biisikseen Ultra Bran hitin Savanni nukahtaa.

– Musta on saanut ehkä leppoisan miehen kuvan, mutta olen aika temperamenttinen tyyppi. Kun riidellään, niin riidellään ja kun ollaan sovussa, ollaan todella sovussa, Kasmir kertoo biisivalinnastaan.

”Halusin antaa  tekstille enemmän tilaa.”

Hän kertoo myös, ettei ole ikinä fanittanut Ultra Brata. Savanni nukahtaa -biisistä Kasmir halusi tehdä riisutumman kuin alkuperäinen hitti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Siinä kappaleessa on vanhemman ajan lumoa ja jotain tosi erilaista. Halusin antaa sille tekstille vielä enemmän tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasmirin herkkä ja riisuttu versio tekee vaikutuksen Terhiin.

”Biisi on nyt muuttunut todella koskettavaksi.”

– Olipa hieno! Ihana! Kasmir on niin kova laulaja. Se biisi on nyt muuttunut todella koskettavaksi, ihan mahtavaa, Terhi kehuu Kasmirin tulkintaa. 

Myös Arttu Wiskari ihastuu esitykseen.

– Sä oot Kasmir Suomen kovin laulaja. Toi sun soundi on ihan uskomaton. Oli pakko kuunnella silmät kiinni ja tunnustella sitä fiilistä, joka tuosta biisistä tuli, Arttu sanoo.

Onko Kasmirin versio mielestäsi parempi kuin alkuperäinen? Kuuntele esitys ja äänestä jutun lopussa!

Vain elämää Nelosella to ja pe kello 20.00.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Kysely

Kummasta Savanni nukahtaa -versiosta sinä pidät enemmän: Kasmirin vai Ultra Bran?

Kasmirin
Kasmirin
60.0%
Ultra Bran
Ultra Bran
40.0%
Ääniä yhteensä: 135
Leomies

Okei. Vihaamastani biisistä tuli minulle nyt todella rakas. Tämä upea biisi avautui kai minulle nyt ensi kertaa..? Lämmin kiitos Kasmir.

Sisältö jatkuu mainoksen alla