Uuden Maajussille morsian -kauden maajussit ovat 22–44-vuotiaita.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden maajussit on julkistettu. Heidät esitellään tarkemmin maanantai-iltana MTV3-kanavalla. Kahdeksan uutta maajussia etsii tälläkin kaudella rakkautta Vappu Pimiän avustuksella.

Tässä he ovat:

Aapeli, 31, Rantsila

Suuren maitotilan isäntä Aapeli asuu rauhallisessa omakotitalossa puron rannalla. Hänellä on edellisestä liitostaan 2-vuotias poika, jota hän näkee säännöllisesti. Perheeseen kuuluu myös ajokoiraksi koulutettava koira Ässä, sekä omaehtoisesti taloon muuttanut kissa Hertta. Pihalta löytyy myös muutama harrastelammas.

Aatu, 22, Alavus

Maajusseista nuorin, 22-vuotias alavutelainen Aatu on toiminut vanhempiensa vanhalla tilalla isäntänä 19-vuotiaasta lähtien. Tulevaisuudessa Aatu haluaisi kehittää tilaansa eteenpäin, haaveissa on modernimpi navetta ja uusi talo.

Vapaa-aikansa Aatu viettää ystäviensä ja perheensä seurassa, sekä kouluttaen kahta koiraansa. Lisäksi hänestä löytyy seikkailullisempikin puoli. Tällä hetkellä Aatu kokee elävänsä unelmaelämäänsä, josta puuttuu vain yksi palanen.

Aino, 35, Hämeenkoski

Pian 36 vuotta täyttävä Aino toimii hevostalouden opettajana maatalousoppilaitoksessa. Kotoa löytyy myös 11 hevosta, suurin osa Ainon ja hänen siskonsa omia. Eläinrakas Aino asuttaa Hämeenkoskella pientä mummonmökkiä, jonne helposti mahtuisi kahden kissan ja koiran lisäksi vielä mieskin.

Hauska, iloinen ja älykäs Aino ei ole vielä koskaan seurustellut. Hän toivoo tulevan puolisonsa olevan rehellinen, luotettava ja sellainen, joka saa hänet nauramaan. Ruoanlaittotaito on plussaa, sillä se ei ole Ainon vahvuus.

Antti-Jussi, 30, Kangasala

Antti-Jussi on maitotilallinen Kangasalta. Robottilypsytilalta löytyy 85 lehmää sekä kissa. Antti-Jussi on ollut tilansa isäntä vuodesta 2014, ja hänen vanhempansa ovat edelleen tiiviisti farmin töissä mukana.

Antti-Jussi harrastaa amerikanrautoja, omalla pienellä punttiksellaan käyntiä ja kaverin pienlentokoneella mukana lentämistä. Treffeillä AJ veisikin mielellään naisen yläilmoihin.

Ilmari, 26, Nousiainen

Musikaalinen Ilmari viljelee sokerijuurikasta, öljy-rapsia, ruokahernettä, ruista ja tänä vuonna lisäksi kuminaa tilallaan Nousiaisissa. Viljelyn lisäksi tilan arkeen kuuluu jonkin verran metsätöitä ja toimistohommia.

Kansanmusiikki ja tanssi ovat Ilmarille intohimo, joiden lisäksi mies soittaa myös vähärivistä haitaria. Sosiaalisuudestaan ja vilkkaasta tansseissa käymisestään huolimatta Ilmari ei ole vielä koskaan varsinaisesti seurustellut.

Mauno, 35, Perniö

Pian 36-vuotta täyttävä Mauno on omien sanojensa mukaan sekoitus maajussia ja perusnörttiä. Perniössä isovanhempiensa vanhalla maatilalla asuva Mauno viljelee sokerijuurikasta ja viljoja.

Välillä maatilan tulevaisuus mietityttää, mutta jos löytyisi toinen ihminen hänen rinnalleen tilaa pyörittämään, Mauno voisi vähentää it-alan töitään ja keskittyä maatilaan. Naisen ei kuitenkaan tarvitse tulla tilalle emännäksi, jos mieluummin käy töissä muualla. Myös Maunon päivätyö on Salossa.

Petra, 44, Hämeenkoski

44-vuotias Petra toimii päätyönään sijoitusneuvojana, jonka lisäksi hänellä on tilallaan kenneltoimintaa. Petra kasvattaa italialaista lampaanajokoirarotua maremmano-abruzzesea, lisäksi tilalla on lampaita. Petra haaveilee myös alpakoista sekä jonkinlaisesta luontomatkailutoiminnasta.

Petra kuvailee itseään empaattiseksi ja aidoksi. Kun koirien ja lampaiden hoidolta jää aikaa, Petra harrastaa koiranäyttelyitä. Lisäksi hän viettää aikaa tyttäriensä kanssa hassutellen.

Tuomo, 31, Rantasalmi

Tuomo on 31-vuotias, komea ja iloinen maitotilallinen. Tilanhoidon lisäksi Tuomolla on vuokramökkitoimintaa turisteille. Mökkitoiminnassa häntä auttavat vanhemmat.

Tuomo harrastaa lumilautailua, kuuntelee suomipoppia ja tykkää Jaajo Linnonmaan huumorista. Töitä tehdään paljon, mutta aikaa riittää myös laajalle ystäväpiirille. Parisuhteita Tuomolta löytyy taustalta muutamia, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt.

Maajussille morsian esittelyjakso, MTV3 ma klo 20.00