Nuori lääketehtaan perijätär löydetään kuolleena. Hänen lapsuudenystävänsä, etsivä Joanna Locasto (näyttelijä Meagan Good, kuvassa keskellä) kutsutaan tutkimaan tapausta. Onko kysessä murha? Kuva: Yle Kuvapalvelu
Nuori lääketehtaan perijätär löydetään kuolleena. Hänen lapsuudenystävänsä, etsivä Joanna Locasto (näyttelijä Meagan Good, kuvassa keskellä) kutsutaan tutkimaan tapausta. Onko kysessä murha? Kuva: Yle Kuvapalvelu

Seurapiirikaunotar löytyy kuolleena yliannostukseen. Siinä lähtökohta uudelle rikossarjalle, joka tulvii kliseisiä saippuaelementtejä.

Kakkosen uutuus on eräänlainen saippuan ja rikossarjan sekoitus, Kauniit ja rohkeat meets Jälkiä jättämättä.

Rikkaan suvun musta lammas Vivian Bowers kuolee, ja epäiltyinä ovat lähes kaikki hänen perheenjäsenensä. He ovatkin kovin epäilyttäviä, kukin omalla tavallaan. Vainajalta jää kaksi veljeä, isä, äiti, äitipuoli, sisarpuoli sekä entinen rakastaja, jota rikos myös kiinnostaa.

Etsivä Joanna Locasto (Meagan Good) soluttautuu tutkimaan rikosta, koska hänen äitinsä oli aikoinaan Bowersien kotiapulainen ja hän tuntee perheen.

Itse asiassa hän oli ennen vanhaan Vivianin paras ystävä. Sarja voisi herkutella enemmän saippuaelementeillään, nyt ei oikein lähde.

Deception, TV2 ke 17.6. klo 21.00

Lue myös:

Kauniit ja rohkeat -tähti: transsukupuolinen rooli epäilytti yhdestä syystä

Kauniit ja rohkeat -tähti etsi seuraa Helsingin kaduilta

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen