Onneksi meillä on videomateriaalia, josta asia voidaan tarkistaa!

Temptation Island Suomen toinen tuotantokausi päättyi tänään viimeiseen jaksoon. Mitä jäi mieleen? No ainakin se, että tamperelainen Mika, 39, tykkäsi likistellä sinkkunaisia sydämensä kyllyydestä.

Kolmessa viikossa on kuitenkin tapahtunut ihmeitä, sillä viimeisellä iltanuotiolla miehen muisti näytti pettäneen pahemman kerran.

Satu halusi tietää, miksi Mikalla oli niin kova tarve kopeloida naisia.

– Meillä oli vähän vesileikkejä. Emmä mitään kopeloinu, Mika naurahti.

”Meillä oli vähän vesileikkejä.”

– Kyl se vähän näytti siltä, Satu kuitenkin painosti.

– Niin no sen voi nähdä monella eri tavalla, Mika kierteli.

– Puhtaalla omallatunnolla voin sanoa, että en oo ketään kähminy!

Mika väitti pysyneensä sovituissa säännöissä, mutta Satu oli sitä mieltä, että mies kävi ihan siinä rajoilla.

– No halailu on ihan jees, sen mä myönnän. Sylissä istumisen mä myönnän. Muutaman poskisuudelman mä myönnän. Joskun silittämisen ja halaamisen mut emmä nyt ketään kähmi! Ketään en oo puristellu perseestä! Mika jatkoi puolustautumistaan iltanuotiolla.

– Vesileikit vaan on semmosii. Toki kun on humalassa niin se voi näyttää siltä.

Oheisella, melko koomisellakin videolla Satu ja Mika puivat kopelointia ja oheen on liitetty myös bileissä otettua videokuvaa, jossa Mika... Noh, jokainen tehköön omat tulkintansa tapahtumista.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Vierailija

Katosiko Temptation Island -Mikalta muisti matkan varrella? ”En oo ketään kähminy!”

kuka tietää mitä noittenkin tapahtumien takana oikeasti oli...tuo saadaan näyttämään varmasti tuolta,jos tuotanto sen noin haluaa. Kuinka paljon ohjelmassa oli ns. käsikirjoitusta ja miten paljon tuotanto halusi ns. antaa tietyistä ihmisistä aivan paskan kuvan. Itse en usko enkä tee kenestäkään ihmisestä profiilia tuollaisen paska-realityn perusteella... Tuo on tehty viihdyttääkseen katsojia ja herättämään tunteita..
Lue kommentti

Georg Elser yritti murhata Hitlerin vuonna 1939. Oliver Hirschbiegelin draama pohtii, toimiko Elser yksin.

IS TV-LEHTI: Oliver Hirschbiegelin ohjaama Elser (2015) on yksi lukemattomista Adolf Hitlerin murhayrityksistä kertovista elokuvista – ja yksi niistä lukuisista, joiden varsinaisista lopputuloksista jälkimaailmalla ei ole paljon epäselvyyttä.

Kenties sen vuoksi ohjaaja hoitaa elokuvassa attentaatin pois melkein alta aikayksikön – ja keskittyy sen jälkeen kertomaan tekijästä ja hänen taustoistaan.

Hirschbiegel nousi kuuluisuuteen Hitlerin viimeisistä vaiheista kertovalla ohjaustyöllään Perikato (2004). Tuskin minkään elokuvan materiaalia on kierrätetty niin paljon nettilevityksessä kuin Perikatoa ”Hitler kuulee”-variaatioiden merkeissä.

Menestyksen jälkeen Hirschbiegel suuntasi englanninkielisille markkinoille, mutta monen kaltaisensa tavoin otti enempi takkiinsa esimerkiksi meilläkin nähdyllä tv-elokuvalla Dianasta (2013). Sen jälkeen on varmasti tuntunut hyvältä vaihtoehdolta palata Hitler-filmien pariin.

Georg Elserin (vetoava Christian Friedel) toteuttama murhayritys tapahtui marraskuussa 1939 Münchenissä. Monissa maissa Hirschbiegelin elokuvaa on levitetty nimellä ”13 minuuttia”: sen verran attentaatti kesti ennen kuin muun maailman harmiksi epäonnistui – kun Hitler ehti poistua paikalta.

Toimiko Elser yksin? Tätä katsojien melko varmasti tietämää seikkaa hänen natsikuulustelijansa selvittävät lopun elokuvaa samalla kun takaumissa kerrotaan hänen vaiheistaan pienen maalaiskylän kelloseppänä ja soittoniekkana.

Valitettavasti kokonaistarina natsismin noususta ja myös rakastettunsa puolesta kamppailevan Elserin vastarinnasta ei ole kovinkaan vivahteikas. Elokuva myös jättää harmittavia aukkoja. (110)

Elser, Teema & Fem ke klo 22.00

Dokumentissa nähdään korvaushoidossa käyviä selviytyjiä, joille pienet onnistumiset ovat suuria askelmia.  Kuva: Yle kuvapalvelu
Dokumentissa nähdään korvaushoidossa käyviä selviytyjiä, joille pienet onnistumiset ovat suuria askelmia. Kuva: Yle kuvapalvelu

Charlotte Lindroosin uudessa dokumentissa seurataan Miaa ja Jenniä. Kokevatko he  tehneensä oikean ratkaisun luovuttuaan lapsistaan?

IS TV-LEHTI: Kahden suomalaisen naisen tarinat avaavat sitä syvyyttä, johon päihderiippuvaisuus ja masennus uhkaavat pudottaa, vaikka vuosien jälkeen jo näyttäisi paremmalta. Molemmat, Mia ja Jenni, ovat joutuneet luopumaan lapsistaan, ja se on jättänyt syvän jäljen.

Charlotte Lindroosin uudessa dokumentissa lapset eivät ole estradilla, mutta heihin liittyy se, kuinka nousu synkästä kuilusta on kummankin naisen kohdalla tapahtunut. Toki katsotaan myös syihin, miksi kuiluun on kompastuttu: amfetamiini, heroiini, itsetuhoisuus, masennus, rikkonaiset perheet.

Esimerkiksi Mialla, joka kuvailee heroiinia suureksi rakkaudekseen, on muistoja, joissa hän tyttösenä meni kertomaan baariin äidille ja isäpuolelle itkevästä pikkusiskosta. Isäpuoli kantoi raivostuneena kotiin tukasta roikottaen.

Jenni taas masentui lapsensa syntymän jälkeen, eikä osaa pitää haluamallaan tavalla yhteyttä nyt jo murrosikäiseen tyttäreensä. Hän pelkää, mitä tälle on äidistä kerrottu. Koiraa hellivällä Jennillä on kuitenkin unelmia liittyen lapsiin, ja ne auttavat jaksamaan.

Dokumentissa nähdään korvaushoidossa käyviä selviytyjiä, joille pienet onnistumiset ovat suuria askelmia. Kun on kokenut huumepumpulin, on merkityksellisten tunteiden löytäminen perusasioista hankalaa ja erilaista mutta täysin pakollista.

Kokevatko Mia ja Jenni tehneensä oikean ratkaisun luovuttuaan lapsistaan? Hyvin valittu musiikki syventää toivon tunnelmaa mutta muistuttaa myös elämän arvaamattomuudesta.

Docstop: Piikki sydämessä, TV1 ti klo 20.00