Kolmannen kauden pareista (ylärivi) kaksi on vielä yhdessä. Toisen kauden pareista (kesk.) yksi pari on vielä yhdessä. Myös ensimmäisen kauden pareista (alarivi) yksi pari on vielä yhdessä. Kuvat: MTV / Ava
Kolmannen kauden pareista (ylärivi) kaksi on vielä yhdessä. Toisen kauden pareista (kesk.) yksi pari on vielä yhdessä. Myös ensimmäisen kauden pareista (alarivi) yksi pari on vielä yhdessä. Kuvat: MTV / Ava

Muutamat Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutut parit katosivat julkisuudesta kokonaan ohjelman jälkeen. Mutta monelle kävi kuvausten jälkeen paremmin kuin hyvin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu taas! Asiantuntijat ovat valinneet jo neljännen kerran kumppanit kolmelle naiselle ja kolmelle miehelle. Katso täältä, keiden suhteen kehittymistä tällä kaudella seurataan. Tähän mennessä täysin tuntemattoman kanssa on mennyt naimisiin jo yhdeksän paria. Heistä yllättävän moni on yhä yhdessä – ja on niitä Ensitreffit alttarilla -vauvojakin muutama syntynyt. Muistatko vielä nämä parit?

Tiina ja Samuel (3. kausi)

Tiina ja Samuel.
Tiina ja Samuel.

Tiinan ja Samuelin välillä oli kemiaa heti alttarilta lähtien. He avasivat jopa yhteisen pankkitilin muutaman päivän tutustumisen jälkeen. Heti alusta alkaen kävi myös selväksi, ettei kaksikon suhde jää tahdosta kiinni. Jonkun verran Tiinalla ja Samuelilla oli silti vääntöä esimerkiksi asuinpaikasta; Helsingin keskustaan kiintynyt Samuel kun ei nähnyt itseään asumassa Vantaan Tikkurilassa.

Pari on yhä yhdessä, ja heillä tuntuu menevän mukavasti. Kaksikko uusi vihkivalansa tänä keväänä ja järjesti läheisilleen uudet hääjuhlat.

Kuulumisiaan he päivittävät yhteisellä Instagram-tilillä svannikset.

 

Heidi ja Mikko (3. kausi)

Heidi ja Mikko.
Heidi ja Mikko.

Heidin ja Mikon suhde oli aluksi yhtä pussailua – ja suhde vaikutti jopa liian hyvältä ollakseen totta. Kolmannen kauden loppuvaiheessa pari vaikutti varsin ahdistuneelta, ja lopulta he päättivät erota

Julkisuudessa kaksikko ei ole ohjelman jälkeen ollut. Eron jälkeen Mikko kuitenkin kertoi MTV.fi:lle, etteivät hän ja Heidi ole olleet tekemisissä. 

Milla ja Kimmo (3. kausi)

Milla ja Kimmo.
Milla ja Kimmo.

Millan ja Kimmon suhteesta katsoja ei ohjelman aikana ottanut aina selvää. He ovat itse kuitenkin kertoneet, että ajattelivat molemmat alusta asti, että suhde jatkuu. Tänä keväänä kaksikko kertoi MTV.fi:lle, että ihastus muuttui rakkaudeksi pikku hiljaa kuvausten jälkeen.

Sari ja Antti (2. kausi)

Antti ja Sari.
Antti ja Sari.

Sari ja Antti ovat toisen kauden pareista ainoita, jotka ovat yhä yhdessä. Esikoisensa pariskunta sai maaliskuussa 2016. Viime vuoden kesällä Sari ja Antti kertoivat arjestaan ja vanhemmuudesta Me Naisten haastattelussa. Lue juttu täältä.

Antti ja Sari esikoisensa kanssa kesällä 2016. Kuva: Liisa Valonen
Antti ja Sari esikoisensa kanssa kesällä 2016. Kuva: Liisa Valonen

 

Tanja ja Roni (2. kausi)

Tanja Roni.
Tanja Roni.

Tanjalla ja Ronilla oli vaikeuksia alusta asti. Pari päätti lopulta hakea avioeroa Ronin toiveesta. Julkisuudessa kaksikko ei ole ollut ohjelman jälkeen – tosin Roni on Instagramin perusteella ystävystynyt Ensitreffit-Ollin kanssa.

Mari ja Jouni (2. kausi)

Jouni ja Mari.
Jouni ja Mari.

Mari ja Jouni toivoivat molemmat hartaasti, että suhteesta tulisi jotain. Näin ei kuitenkaan käynyt. Marin mielestä suhde jäi lopulta turhan etäiseksi, eikä lempi leiskunut silloin, kun kamerat eivät olleet kuvaamassa paria. Julkisuudessa Mari ja Jouni eivät ole olleet ohjelman jälkeen.

Viola ja Esa (1. kausi)

Viola ja Esa.
Viola ja Esa.

Violan ja Esan suhde näytti ohjelmassa alusta asti tasapainoiselta. Pari on yhä yhdessä, ja esikoisensa he saivat kesäkuussa 2016. Viola on kertonut silloin tällöin kuulumisiaan Instagram-tilillään sekä blogissaan.

 

Yritin ottaa eteerisen yhteiskuvan kera lapsen... 😂 #momlife #portrait #momstopit

Henkilön VIOLA NYGREN (@pihapolkuapitkin) jakama julkaisu

Viola ja lapsi heinäkuussa 2017.
Esa ja Viola esikoisensa kanssa syksyllä 2016.

Miia ja Olli (1. kausi) 

Olli ja Miia.
Olli ja Miia.

Miian ja Ollin suhde oli ohjelmassa melkoista vuoristorataa. Miian käyttämä ”löysä hirsi” -termi jäi elämään sarjasta. Vaikeuksista huolimatta pari päätyi lopulta jatkamaan yhdessä, ja vielä vuosi ohjelman jälkeen heillä tuntui menevän hyvin. Tuolloin kaksikko antoi yhteishaastattelun Me Naisille. Lue juttu: Ensitreffit alttarilla -Miia: ”En ole ennen kokenut näin suurta lempeää ja tervettä parisuhdetta”

Miia on nykyään avoliitossa miehen kanssa, jota hän on kutsunut Instagram-tilillään ja blogissaan ”ruusumieheksi”. Hiljattain Miia kertoi blogissaan, että pari vuokrasi unelma-asunnon.

Pia ja Jussi (1. kausi)

Pialle ja Jussille riitti viisi viikkoa yhteisasumista, ja he päätyivät eroon jo ohjelman lopuksi. Ohjelman jälkeen Pia on on ollut aktiivinen Instagramissa ja blogissaan. Loppuvuodesta 2015 Pia kertoi muuttaneensa avoliittoon. Hän kehui miehen ”keittotaitojen olevan kympin luokkaa”.

Ensitreffit alttarilla, neljäs kausi alkaa Avalla ti 5.9. klo 21.00

Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa selviää, miten suomalaisuus näkyy surffirannalla ja maailman kuivimmalla suola-aavikolla.

IS TV-LEHTI:  Tänään alkavassa näyttelijä Antti Holman luotsaamassa Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa seurataan, millaista on suomalaisten elämä ulkomailla. 

Antti Holma on juuri sopiva juontaja sarjalle, sillä hän muutti viime vuonna pysyvästi Lontooseen. Holma viihtyy uudessa asuinpaikassaan sen verran hyvin, että käy Suomessa vain tekemässä töitä.

Holman viime kesä kului Cheek-elokuvaa tehden. Keväällä kuvattu uutuusohjelma vei sen sijaan näyttelijää ympäri maailman.

– Reissaaminen oli raskasta ja ahdistavaakin, mutta ihmiset olivat ihan huikeita, Antti Holma muistelee ohjelman tekemistä.

Holman mukaan aluksi oli tarkoitus tehdä neljä tunnin mittaista jaksoa. Kanavanvaihdoksen myötä sarjan jaksojen määrä kuitenkin kasvoi.

Sarjaan haluttiin eri-ikäisiä ja eri tavoin ulkomaille päätyneitä suomalaisia. 

– Esimerkiksi Australiassa tapasimme Tomi Björckin, joka on tuoreempi maastamuuttaja.

Pohjois-Amerikan suomalaisimmassa kaupungissa Hancockissa Michiganissa paikalliset taas pitivät itseään amerikansuomalaisina. Suomalaisuus näkyi kaupungissa voimakkaasti, ja esimerkiksi tiennimet ovat suomeksi.

– Heillä on kulttuurissa paljon samaa kuin meillä, mutta myös omia perinteitä. Heillä on esimerkiksi Pyhän Urhon päivä, Holma kertoo.

”Heidän oli vaikea puhua Suomesta ilman, että alkoi vähän itkettää.”

Antti Holma sanoo, että monen maastamuuttajan puheessa toistuivat samat, suomalaiset asiat, joita uudessa kotipaikassa on ikävä: terveydenhuolto, sauna, luonto ja perhe sekä ystävät. Ilmi tuli myös asioita, joita Suomesta ei kaivattu, kuten käytöstapojen puute ja marraskuun pimeys.

Chilessä Antti Holma kohtaa muun muassa Nightwish-yhtyeestä tutun Marco Hietalan.
Chilessä Antti Holma kohtaa muun muassa Nightwish-yhtyeestä tutun Marco Hietalan.

Holman mukaan ulkomailla asuu kuitenkin hyvällä tavalla isänmaallista väkeä. Puheessa kuulsi lämpö ja rakkaus synnyinmaata kohtaan.

– Heidän oli vaikea puhua Suomesta ilman, että alkoi vähän itkettää.

Antti Holma ja maastamuuttajat. MTV3 ma klo 21.00    

Toni Wirtanen ja Jannika B näyttävät rakkautensa avoimesti perjantain Vain elämää -erikoisjaksossa. Varo juonipaljastuksia!

Vain elämää -ohjelman seitsemännen kauden artistipäivät on nyt vietetty, mutta ohjelmasta on vielä jäljellä kaksi jaksoa. Tämän viikon perjantaina luvassa on jotakin aivan uutta, kun ruudussa nähdään niin sanottu encore-jakso.

Jaksossa artistit esittävät itselleen tärkeitä kappaleita valitsemansa kollegan tuotannosta. Tällaisia esityksiä laulajilta ei ole ennen kuultu.

Satulinnan saunamökki täyttyy rakkaudellisesta tunnelmasta, kun Toni Wirtanen kutsuu vaimonsa Jannika B:n esiintymään kanssaan. Tonin mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun he duetoivat julkisesti.

– Totesin äsken, että tämä on kappale, jota en ehkä pysty vetämään. Mietin pitkään, voiko näin tehdä, mutta sitten ajattelin, että kun mä kaadun, niin mua ei nosta kukaan ylös niin kuin vaimoni Jannika, jonka haluan kutsua tähän rinnalleni, Toni sanoo.

Nelosen julkaisemalla ennakkoklipillä ei vielä kuulla itse esitystä, mutta Toni ja Jannika nähdään suukottelemassa ja pitämässä hellästi toisiaan kädestä.

– Kun näki ilmielävänä tuon rakkauden ja heidän yhteytensä, tuli sellainen olo, että tältäkö rakkaus näyttää, Sanni kehuu paria.

Jannikan ja Tonin parisuhde on ollut esillä viime aikoina myös siksi, että Jannika kertoi sairastamastaan masennuksesta. Toni on ollut hänelle tärkeä tuki hoitoon hakeutumisessa ja toipumisessa.

– En ole ikinä omassa perheessäni joutunut vähätellyksi, vaan Toni on aina kuunnellut ja hoitanut tyttäremme, jotta olen saanut levätä. Toni on paras ystäväni, vertaistukeni ja ymmärtäjäni, Jannika sanoi Me Naisten haastattelussa syyskuussa.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.