Dancing on Ice -ohjelman juontavat Lorenz Backman (kesk.) ja Marja Hintikka (oik.). Laura Lepistö (vas.) valmentaa kilpailijoita. Kuva: Nelonen
Dancing on Ice -ohjelman juontavat Lorenz Backman (kesk.) ja Marja Hintikka (oik.). Laura Lepistö (vas.) valmentaa kilpailijoita. Kuva: Nelonen

Dancing on Ice -ohjelmassa kymmenen julkkista opettelee jäätanssia ammattiluistelijoiden parina.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma saa kilpailijan, sillä myös Nelosen uutuusohjelmassa Dancing on Ice julkkikset kilpailevat tanssissa – tosin jäätanssissa.

Suomessa ensi kertaa nähtävässä ohjelmassa kilpailevat laulaja Kim Herold, BB-voittaja ja Adam Lambertin ex-poikaystävä Sauli Koskinen, missi Sara Chafak, laulaja-maskeeraaja Helena Lindgren, näyttelijä Mia Ehrnrooth, laulaja Arttu Wiskari, tv-legenda Kari Salmelainen, ex-kansanedustaja Satu Taiveaho, yrittäjä Susanna Ruotsalainen ja entinen jääkiekkomaalivahti, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo.

Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Lorenz Backman. Kilpailijoiden päävalmentajana nähdään Laura Lepistö. Tuomariston vakiojäseniä ovat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila. Heidän lisäkseen mukana on vierailevia tuomareita joka viikko.

Ohjelma alkaa Nelosella 29.8.

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen