Me Naiset
|
ME NAISET
Juhana Helmenkalasta putosi Selviytyjistä viime jaksossa. ”Olisin halunnut voittaa”, hän kertoo. Kuva: Petri Aho, video: Nelonen
Juhana Helmenkalasta putosi Selviytyjistä viime jaksossa. ”Olisin halunnut voittaa”, hän kertoo. Kuva: Petri Aho, video: Nelonen

Juhana Helmenkalastaja yritti lihottaa 10 kiloa Selviytyjiä varten, mutta ei päässyt tavoitteeseensa, koska hänen piti opetella uimaan.

Selviytyjät-kilpailija Juhana Helmenkalastaja, 43, valmistautui ohjelman kuvauksiin niin, että yritti nostaa painoaan. Juhanan tavoite oli nostaa painoa 10 kiloa. Toinen Juhanan tavoite ennen ohjelmaa oli opetella uimaan, koska hän ei sitä ole ikinä oppinut. Ohjelmassa uimataito on välttämätön ja siitä mainitaan myös osallistujien sopimuksessa. Juhana oppi uimaan 21 päivässä.

”Treenasin joskus neljäkin tuntia päivässä.”

– Yritin nostaa painoa 10 kiloa. Mutta koska en osannut uida, paino ei noussut riittävästi. Treenasin uintia kolme viikkoa ennen kuvauksia, joskus neljäkin tuntia päivässä, niin en saanut nostettua painoa kuin kuusi kiloa. Saarella laihduin 10 kiloa, Juhana kertoo Nelosen videolla.

Iltalehdelle Juhana kertoi, että hän oppi uimaan niin nopeasti, koska palkkasi yksityisopettajaksi Matti Rajakylän, joka on entinen huippu-uimari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Kun putosin kilpailusta, en käynyt kolmeen päivään suihkussa.”

Nelosen videolla Juhana kertoo oppineensa rankkojen kuvausten ajan monia asioita. Kilpailijat saivat saarella ainoastaan riisiä, jauhoja ja vettä. Riisiä ja jauhoja oli pienen rasian verran. Kilpailijat eivät myöskään päässeet peseytymään muualle kuin mereen eivätkä he saaneet ottaa kuvauksiin kuin pari vaatetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun putosin kilpailusta, en käynyt kolmeen päivään suihkussa.Ja kun seuraavan kerran lähden reissuun, pakkaan huomattavasti vähemmän tavaroita mukaan kuin aikaisemmin. Mulla oli saarella kahdet merinovillaiset kalsarit. Ajattelin, että käytän yksiä puoliväliin asti ja sitten vaihdan toiset kalsarit. Mutta en mä vaihtanut. Ajattelin, että yksillä mennään. Kaikkeen tottuu, Juhana kertoo.

Katso videolta, missä vaiheessa Juhana huomasi, että kilpailu saattaa olla hänen kohdallaan ohi.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Osaatko sinä uida?

Kyllä.
Kyllä.
83.0%
En.
En.
16.9%
Ääniä yhteensä: 59
Sisältö jatkuu mainoksen alla