Mitä Selviytyjät olisikaan ilman Juhana Helmenkalastajaa – tuota kaksinaamaista peluria?

Suuria tunteita ja uskomatonta juonittelua! Selviytyjät Suomi on ollut tällä kaudella mitä parhainta tv-viihdettä! Ja se johtuu paljolti siitä, että Juhana Helmenkalastaja, 43, on mukana ohjelmassa. Tuo tunteeton peluri, itsekeskeinen käärme ja äärimmäisen kova kilpailja. Juhana on ohjelmassa niin kiero, että hän saa monet katsojista pakahtumaan vihasta. Juhana vetää sanattamaksi. Ja juuri siksi Juhana on täydellinen hahmo viihdeohjelmaan. 

”Juhana saa psyykattua muut pois pelistä piinallisella höpöttelyllään.”

6 syytä, miksi Juhana on täydellinen tv-hahmo

1. Ylivertaiset puhelahjat

Katja Ståhlin ja Kimmo Vehviläisen tilannetaju ja puhelahjat ovat toki ihailtavia ja heidän suustaan tulevat parhaat sutkautukset. Mutta muuten ylivertaiset puhelahjat ovat Juhanalla. Hän ei jää milloinkaan sanattomaksi ja saa kilpailuissa psyykattua muut pois pelistä piinallisella höpöttelyllään. Ajoittain Juhana on lähellä saada myös katsojat pauloihinsa vetoamalla siihen, että muut muka pelaisivat likaista peliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juhana menee erityisesti Katja Ståhlin tunteisiin.
Juhana menee erityisesti Katja Ståhlin tunteisiin.

2. Älykäs juonittelija

Ilman Juhanaa Selviytyjät olisi aivan liian pliisu. Ovathan kaikki muut kilpailijat sympaattisia tai vähintäänkin siedettäviä. Jos Juhana ei olisi mukana, juonittelua olisi paljon vähemmän – tai ainakaan se ei olisi yhtä älykästä ja häikäilemätöntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Juhanan ja Katjan viha-vihasuhde

Ilman Juhanaa Selviytyjissä olisi jäänyt näkemättä uskomaton – ja viihdyttävä – viha-vihasuhde, jonka osapuolia ovat siis Katja Ståhl ja Juhana. Katja ei edes yritä peitellä aggressiivia tunteitaan Juhanaa kohtaan. Eikä ihme!

4. Kotikatsomoissa olisi tylsää ilman Juhanaa

Jokaisen tosi-tv-ohjelman tarkoitus on herättää tunteita. Katsojalla pitää olla suosikki, mutta myös inhokki. Juhana yhdistää monia tv-katsojia, sillä kaikki saavat vihata tätä yhdessä ja avautua siitä Twitterissä.

Muut sortseissaan, Juhana megginsseissään. Ohjelmassa ovat Juhanan lisäksi vielä mukana Kimmo Vehviläinen, Janni Hussi, Katja Ståhl, Sampo Kaulanen ja Ilari Sahamies.
Muut sortseissaan, Juhana megginsseissään. Ohjelmassa ovat Juhanan lisäksi vielä mukana Kimmo Vehviläinen, Janni Hussi, Katja Ståhl, Sampo Kaulanen ja Ilari Sahamies.

5. Persoonallinen tyyli

Juhana ei todellakaan halua sekoittua massaan – ei millään tavalla, ei edes pukeutumisellaan. Selviytyjissä muut pukeutuvat sortseihin, Juhana tiukkoihin, pitkiin trikoisiin, jotka ovat kuin megginssit. Aikooko Juhana tuoda megginssit takaisin maailmankartalle? Jos aikoo, hän tietysti onnistuu siinä.

”Juhanalla ei ole ihmisen psyykettä.”

6. Uskomaton pyyke

Koti-ikävä ja nälkä koettelevat muiden psyykettä, mutta ei Juhanan. Hän on ainut, joka pystyy suhtautumaan Selviytyjiin puhtaasti pelinä. Juhanalla ei ole ihmisen psyykettä.

 

Juhana on jopa niin täydellinen tosi-tv-hahmo, että herää kysymys, kuinka paljon tuotantoyhtiö on maksanut Juhanalle, että tämä on ottanut vastaan kusipään roolin?

Selviytyjät Nelosella su kello 20.30.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

T. Nainen

Inka Simola olet itsekesteinen kiero käärme, näin typerää bimbon kirjoittamaa artikkelia ei kenenkään kannata lukea. Kannattaa katsoa peiliin ja todeta "Hyi mikä ilkimys".

Sisältö jatkuu mainoksen alla