Me Naiset
|
Emmi Oksanen
Breaking Bad -sarjan kaarti pokkasi viisi Emmy-palkintoa. Kuva: Reuters
Breaking Bad -sarjan kaarti pokkasi viisi Emmy-palkintoa. Kuva: Reuters

Breaking Bad kahmi viisi Emmy-palkintoa. Modern Family sai kaksi Emmya, ja The Good Wife Emmyn parhaasta draamasarjan naispääosasta.

Telkkarisarjojen kärki palkittiin taas Emmy-gaalassa Los Angelesissa. Huumemaailmasta kertova Breaking Bad sai peräti viisi Emmy-palkintoa. Myös Modern Family ja The Good Wife juhlivat Emmy-palkintoja. Ovatko sarjat vielä katsomatta?

Opettaja huumemaailmassa

Breaking Bad kertoo viisikymppisestä kemianopettaja Walter H. Whitesta (Bryan Cranston), joka kuulee sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää. Walt alkaa kerätä perheelleen rahaa hoitaakseen rahahuolet ja päätyy valmistamaan metamfetamiinia. Sarjan edetessä hän sotkeutuu huumemaailmaan yhä pahemmin. Sarjan viidennen tuotantokauden kahdeksan viimeistä jaksoa ovat katsottavissa vielä muutaman päivän ajan ruutu.fissä. Koko sarja on katsottavissa Netflixissä.

Kolmen perheen komedia

Modern Family on tilannekomedia kolmesta perheestä. Sarjassa seurataan Jay Pritchettin, hänen tyttärensä Claire Dunphyn ja poikansa Mitchell Pritchettin perhettä. Clairen perhe on ydinperhe, johon kuuluu kolme lasta. Jay on toista kertaa naimisissa, ja hänellä on yksi lapsi uudesta liitostaan tyrmäävän Gloria Pritchettin kanssa, jota näyttelee Sofía Vergara. Mitchell elää liitossa miehen kanssa, ja heillä on adoptiotytär. Ava näyttää sarjan viidettä tuotantokautta tiistaisin kello 15.35. Sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta katsottavissa Netflixissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juristien ihmissuhdedraamaa

The Good Wife kertoo Alicia Florrickista (Julianne Margulies), joka aloittaa työt lakifirmassa elättääkseen kahta lastaan. Hänen miehensä istuu vankilassa seksi- ja korruptioskandaalin vuoksi. Alicia tasapainoilee hyvänä vaimona olemisen ja suuren nuoruudenrakkautensa Willin (Josh Charles) välillä. Sarjassa on koukuttavia suhdekäänteitä ja mielenkiintoisia oikeustapauksia. Liv esittää sarjan 4. tuotantokauden 2.9. alkaen maanantaisin klo 21.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Emmy-palkintoja voittivat myös komediasarjat Rouva varapresidentti, The Big Bang Theory ja Mom.

Lisää Emmy-gaalasta:

Ennakkosuosikki jäi ilman palkintoja – katso kuvagalleria Emmy-gaalan upeista asuista

Trendikkäin iltapuku on nyt kirkkaanpunainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla