Iltanuotiot ovat vetäneet Roopen erityisen synkäksi. Kuva: Nelonen
Iltanuotiot ovat vetäneet Roopen erityisen synkäksi. Kuva: Nelonen

Sormuskaupoille lähtemistä suunnitellut Roope romahtaa. "Mä oon pettynyt Idaan aivan totaalisesti."

Ensimmäisellä iltanuotiolla nähdyt videot yllättivät Roopen. Tänään nähtävä toinen iltanuotio alkaa olla jo miehelle liikaa.

– Mä oon pettynyt Idaan aivan totaalisesti. En uskonut, että se pystyy tekemään noin mulle, Roope saa sanottua nähtyään avopuolisoaan Idaa käsittelevän videon.

Juontaja Sami Kuronen ja Roope keskustelevat siitä, kuinka Roope oli ajatellut menevänsä sormuskaupoille ohjelman kuvausten jälkeen. Nyt suunnitelmaan saattaa tulla muutos.

"Kun on vähän houkutusta, niin sitten mennään."

– En olisi ikinä tänne tultaessa uskonut, että Ida on tuollainen ihminen. Tuntuu niin tyhmältä, että olen pystynyt uskomaan ja luottamaan siihen täysin, vaikka kaikki on ihan päin vastoin. Että kun on vähän houkutusta, niin sitten mennään, Roope sanoo.

Idan puheista käy ilmi, että hänen mielestään Roope on vielä vähän lapsellinen. Hän uskookin, että edessä oleva varusmiespalvelus tulee tekemään miehelle hyvää. Roope ei tyttöystävänsä kommenttia sulata.

"Pakkaan kamat ja muutan muualle."

– Mun mielestä mä olen miehistynyt paljon siitä, mitä olen ollut. Jos se ei Idalle riitä, niin sitten se ottaa tuolta jonkun mallipojan ja viettää sen kanssa kivan loppuelämän. Pakkaan kamat ja muutan muualle.

Roopen kuohuvat tunteet ottavat miehestä vallan.

– Mä en tiedä, kuinka kauan tätä tulee jaksamaan. Tämä on sellainen paikka, että selvinpäin tätä ei jaksaisi.

Temptation Island Suomi, Nelonen, ke ja to klo 21

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.