Jere ja Nina lähtivät reality-lomalle umpirakastuneina, mutta arki saarella taisi yllättää. Kuva: Liv
Jere ja Nina lähtivät reality-lomalle umpirakastuneina, mutta arki saarella taisi yllättää. Kuva: Liv

Unelmapari Jere ja Nina joutuu piinapenkkiin Temptation Island Suomen iltanuotiolla tänään. Varo juonipaljastuksia!

Moni Temptation Island Suomen viettelijäsinkuistakin on ollut sitä mieltä, että Jeren ja Ninan suhde on ohjelman ainoa, joka tulee kestämään. Tänään illalla nähtävässä jaksossa parin tulevaisuus ei kuitenkaan enää näytä ihan niin valoisalta.

Ninan läheisyydenkaipuuta helpottamaan on ryhtynyt Chico, ja sinkkumies on saanut varatun naisen viereensä sänkyyn parina yönä. Jo aiemmilla iltanuotioilla Jere on pahoittanut mielensä nähtyään Ninan kuulumisia videolta.

Iltanuotiolla Ninalle näytettävällä videolla sinkku-Hanna pohtii Ninan käytöstä.

– Sen perusteella mitä olen kuullut, että he on iltanuotiolla nähneet, mä todella toivon, että Jere ei luota liian sokeasti. Koska Jere on niin rakastunut kun vaan voi olla, ja se pitää Ninaa kuin kukkaa kämmenellä.

– Mä luulin tai luulen edelleen, et kyl meil on niinkun samat säännöt, Nina puolustautuu.

– Mun mielestä on ihan ok nukkua jonkun vieressä, ja ehkä se ei sit esimerkiksi Jeren mielestä oo ok.

Kahden vaiheilla?

Kun tulee miesten iltanuotion aika, Jere saa katsottavakseen jälleen uuden, epämiellyttävän videon.

– Ollaan nyt muutama yö vietetty yhdessä, ja kyl ihminen kaipaa läheisyyttä, kun on ollut pitkään ilman sitä, Chico kertoo videolla.

– Me ollaan puhuttu sellasista, että mitäs nyt sit sen jälkeen, jos heidän suhde loppuis ja meidän suhde alkais, minkälainen meidän suhde olis...

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyy videon katsomisen jälkeen Jereltä, mitä tämä on mieltä siitä, että Nina miettii asioita kahteen suuntaan.

– Niin siis tän Chicon mielestä, Jere kommentoi.

– Kyl mä Ninalta haluaisin kysyä, et mikä siinä on semmonen juttu, et miks sitä pitäis ees miettiä, hän kuitenkin jatkaa.

Jere sanoo, ettei juttelisi samanlaisia asioita kenenkään sinkkunaisen kanssa edes ajatuksen tasolla. Yhteiset yöt saavat silti varovaisen ok:n häneltä.

– Kun mä tota Chicoo kattelen noilta videoilta, mä huomaan, että Nina ystävystyy helposti just tommosen ihmisen kanssa. Se on aivan sama, onks se mies vai nainen, mut just tommosten ihmisten kanssa Nina ystävystyy. Et kyl se on mulle ok.

Tämän illan jakson lopussa vihjataan, että Nina ja Chico olisivat olleet välillä niin läheisissä tunnelmissa, että Chicon huonekaverin on ollut pakko poistua paikalta. Onneksi aika saarella lähenee loppuaan.

Lue myös:

Vihdoin seksiä! Temptation Island -Jessica itkee ja saa Simolta haluamansa: ”Oli kyllä positiivinen yllätys”

Akin ja Annin suhde Temptation Islandissa ihmetyttää – näin he kommentoivat romanssihuhuja

Tuhoaako tämä täydellisen Temptation Island -parin suhteen?

Elisa Viihde Aitiossa alkava Kolmistaan-sarja on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille. Sarjasta on tänään nähtävissä kolme ensimmäistä jaksoa, lisää ropisee ruutuun 21.12.

IS TV-LEHTI: Kimppakämpässä Helsingin Alppilassa asuvat Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) taistelevat kolmenkympin kriisiä vastaan bailaamalla ahkerasti illasta toiseen.

Mainosmaailmassa menestyvä Markus, töitä välttelevä Seve ja tämän tyttöystävä, varakkaan perheen Vilma, viihtyvät keskenään niinkin hyvin, että erään viinan- ja huumeidentäyteisen illan jälkeen he kaikki päätyvät yhdessä sänkyyn.

Kohta raskaustesti näyttää positiivista. Isästä ei ole varmuutta.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan ohjaaja Samuli Valkama muistetaan muun muassa täyspitkästä elokuvastaan Saattokeikka (2017). Kolmistaan pohjautuu brittiläiseen Threesome-sarjaan (2011–2012).

– Alkuperäissarjasta otimme hyvät tilanteet, joihin lisäsimme paljon omaa. Brittisarja oli enemmänkin sitcomia, jonka olemme häivyttäneet pois ja tehneet kreisin draamakomedian, ohjaaja kertoo.

Kymmenosaisessa komediassa kolmikon kielenkäyttö on rääväsuista, eikä mikään ole kielletty puheenaihe. Päänäyttelijöiden mukaan kuvauksissakin oli ”hyvällä tavalla levoton tunnelma”.

”Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa.”

– Meillä oli ronskia vitsailua kameroiden ulkopuolellakin. En tiedä, provosoiko sarja siihen, Pamela muistelee nauraen kuvauksia.

– Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa, Eero huomauttaa.

Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

Sarjassa Pamela ja Eero esittävät pariskuntaa. Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

– Olihan tämä lähtökohtana eri tavalla kiusallista, kun pitää kolmistaan esimerkiksi pussailla. Meillä oli kuitenkin koko ajan hyvä tunnelma ja hauskaa, eikä yhtään kiusallista, Pamela sanoo.

– Piirit ovat niin pienet, että kaikki ovat keskenään hyviä tuttuja. Omat puolisoni, jotka ovat olleet näyttelijöitä, ovat näytelleet toisten miesten kanssa. Ei siitä tule mitään, jos tulee skismaa, Eero tietää.

Vilma on elämässään hyvin erilaisessa tilanteessa kuin kolmen lapsen äiti Pamela.

– Pystyn kuitenkin samastumaan spontaaniuteen ja tietynlaiseen innostuneisuuteen. Varsinkin nuorempana halusin kokeilla kaikennäköistä, mutta näin edesvastuuton en ole ollut. 

”Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan”

Vaikka sarjassa asiat tapahtuvat liioitellusti, tapahtumat itsessään ovat sellaisia, jotka voivat tapahtua tosielämän kolmekymppiselle.

– Halusimme, että henkilöt ovat uskottavia, koska asiat ovat heille tosia. Tässä ei ole pelkästään hassunhauskaa huumoria, vaan sarjassa käsitellään vakaviakin aiheita. Tämä on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille, Lauri huomauttaa.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen ja Pirkko Hämäläinen.

– Toivoisin, että saisimme tehdä toisenkin tuotantokauden. Se voisi käsitellä sitä, miten kolmikolla sujuu lapsen kanssa. Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan, Samuli nauraa.

Kolmistaan, Elisa Viihde Aitio to 14.12. alkaen

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10