Me Naiset
|
inka simola
Jenny haluaisi Unelmien poikamiestytöksi, jos sellainen ohjelma tehtäisiin Suomessa. Kuvat: Liv
Jenny haluaisi Unelmien poikamiestytöksi, jos sellainen ohjelma tehtäisiin Suomessa. Kuvat: Liv

Bachelor-Jenny ilmoittautui jo, että olisi valmis Suomen Bacheloretteksi. Onko Unelmien poikamiestyttö jo suunnitteilla? 

Bachelor-ohjelma eli Unelmien poikamies saatiin tällä viikolla päätöksen. Nyt ohjelman fanit ovat vaatineet sosiaalisessa mediassa, että seuraavaksi Suomeen pitäisi saada Bachelorette eli Unelmien poikamiestyttö.

Tällä kaudella ohjelmassa Bacheloria eli Juhaa tavoitellut Jenny ehti jo ilmoittautua Iltalehdessä, että hän ”lähtisi saman tien mukaan”, jos häntä kysyttäisiin ohjelmaan.

”Olemme noteeranneet toiveen.”

Miten on, milloin tv-katsojat pääsevät jännittämään, kun nainen jakalee miehille ruusuja?

– En osaa vastata tähän, mutta olemme kyllä noteerannut toiveen, ja varmasti tälle voisi olla tilausta. Mutta päätöksen tekee kanava, joten kannattaa kysyä sieltä, Bachelor-ohjelman tuottaja Anna-Maria Meurman Warner Brosilta vastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avun viihdetoimittaja Emilia Salorannan blogin mukaan Bachelorette oli jo suunnitteilla, ja siihen kosiskeltiin aikoinaan Sara Sieppiä. Lopulta sopivaa naista ei kuitenkaan huhujen mukaan löytynyt. Pitääkö tämä paikkansa?

– Tämä huhu tuli meille ihan yllätyksenä, enkä tiedä, mistä se on lähtenyt liikkeelle, Meurman sanoo.

Bacheloria esitti Nelonen Mediaan kuuluva Liv-kanava. Kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormusen sanoo, että Bachelorettesta ei ole ollut mitään puhetta eikä se ainakaan vielä ole suunnitteilla.

– Se on niin monesta asiasta kiinni. Nyt olemme vain tyytyväisiä siihen, että Bachelorissa onnistuttiin. Se selvästi meni ihmisten sydämiin, Sormunen sanoo.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Kysely

Olisiko Jenny sopiva Bachelorette?

Kyllä.
Kyllä.
80.6%
Ei.
Ei.
19.3%
Ääniä yhteensä: 777
Sisältö jatkuu mainoksen alla