Sarjasta tulee väkisin mieleen takavuosien komea Heroes.

Fox-kanava on napannut ohjelmistoonsa Jenkkien yhden kuumimman sarjauutuuden, viime syksynä alkaneen, Marvelin sarjakuviin perustuvan S.H.I.E.LD. Agentit.

Nyt siis tuodaan television puolelle lukuisista viime vuosien menestysleffoista tuttu maailma supersankareineen. Itse asiassa sarjan tapahtumat jatkuvat miltei suoraan vuoden 2012 leffasta The Avengers, jossa Iron Man, Kapteeni Amerikka, Hulk ja Thor pelastivat maailman.

Uutuussarjan pääosissa eivät kuitenkaan ole supersankarit vaan salaperäiseen S.H.I.E.L.D.-järjestöön värvätyt ihmiset, joiden tehtävänä on löytää supervoimia omaavia ihmisiä sekä suojella tavallisia kansalaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarjan pilottijakso on komea ja vaikka jatkossa taso ei pysy koko ajan aivan yhtä korkealla, kyseessä on Marvelin maailmaan mieltyneille tietysti täysin pakko katsoa -osaston juttu, kuin viikosta toiseen jatkuva hyvä actionleffa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarjasta tulee väkisin mieleen takavuosien komea Heroes. Se saattoi käsitellä samaa yliluonnollisten kykyjen teemaa jopa paremmin kuin S.H.I.E.L.D. Agentit, mutta elintärkeä Marvelin puumerkki siltä tietysti puuttui.

S.H.I.E.LD. Agentit,

FOX su klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla