Tiia Elg on Salkkareiden uusi näyttelijä. Kuva: MTV3
Tiia Elg on Salkkareiden uusi näyttelijä. Kuva: MTV3

Tiia Elg näyttelee Salatut elämät -sarjassa Jirin entistä, suurta rakkautta.

Salatut elämät -sarjassa nähdään tänään uusi hahmo Eva, jota näyttelee Tiia Elg. Elg on entisen Salkkari-tähden, Jasper Pääkkösen, avopuoliso.

Eva tuo Salkkareihin draamaa sekoittamalla Jirin (Mikko Parikka) ja Katariinan (Jenni Banerjee) suhdetta, sillä hän on Jirin suurin rakkaus.

Tiia Elg on kertonut MTV.fi:lle hakeneensa ohjelman koekuvauksiin tanssinopettajansa Helena Ahti-Hallbergin patistamana. Aikaisemmin Elg on tehnyt töistä tanssijana ja tanssinopettajana. Ahti-Hallbergille Salkkarit on tuttu, sillä hänen poikansa Emil Hallberg näyttelee siinä Onni "Tale" Taalasmaata.

Jasper Pääkkönen ei tyrmää paluuta sarjaan

Jasper Pääkkönen. Kuva: Milka Alanen

Salattuihin elämiin on viime vuosina palannut monia alkupäisiä näyttelijöitä, kuten Jenni Vainio (Anu Palevaara), Kalle Laitela (Pete Lattu) ja Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu).

Tänä keväänä sarjaan palaa myös Kari Taalasmaata näyttelevä Tommi Taurula ja Aki Nikkistä esittävä Sami Uotila. MTV.fi:n mukaan myöskään Jasper Pääkkönen ei täysin tyrmää paluuta, vaikkei pidä sitä juuri nyt ajankohtaisena. Pääkköstä työllistävät kesällä Arktiset vedet -kalastusohjelman kuvaukset ja syksylläVares-elokuvan kuvaukset.

Kevään päätösjakso to 12.6 MTV3:lla klo 19.30.

Lue myös:

Uusi Salkkari-tähti avoliitossa Jasper Pääkkösen kanssa

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkari-menneisyys

Salkkaiden kulisseissa roihahti taas romanssi

Tuore äiti Sara Parikka: "En tiedä vielä, palaanko sarjaan"

Salatuissa aloittava Jenni Banerjee: "En ole katsonut sarjaa"

Salkkarit-Emil äidistään Helena Ahti-Hallbergista: "Äiti valvoo rahankäyttöäni ja syömisiäni"