Vasemmalta oikealle: Ensitreffit alttarilla Ruotsin Mathias, Bert, Mikael, Ellen, Tina ja Emily. Kuva: Ava
Vasemmalta oikealle: Ensitreffit alttarilla Ruotsin Mathias, Bert, Mikael, Ellen, Tina ja Emily. Kuva: Ava

Ensitreffit alttarilla Ruotsi tarjoaa samaa laatua kuin suomalaisversiokin – vain toisella kotimaisella.

Paljon kiinnostusta herättänyt Ensitreffit alttarilla -sarja antoi alkysysäyksen kahdelle yhä kukoistavalle avioliitolle, ja toinen tuotantokausikin on jo luvassa.

Helpotusta niille, jotka tuskailevat vieroitusoireiden kanssa, tarjoaa ruotsalainen versio samasta ohjelmaformaatista. Ensimmäinen jakso nähtiin viime viikolla, ja tänään Ensitreffit alttarilla Ruotsin parit menevät naimisiin. Ohjelma esitettiin länsinaapurissa viime vuonna.

Illan jaksossa toisensa saavat liikunnanopettaja Mathias, 39, ja urheilullinen projektipäällikkö Emily, 30. Häitään viettävät myös taiteelliset Bert, 31, ja Ellen, 30 sekä lapsista haaveileva Mikael, 39, ja rekrytointipäällikkö Tina, 41.

Ainakin ensimmäisten jaksojen perusteella sarja vaikuttaa yhtä hyvältä – ellei jopa paremmalta – kuin suomalaisvastineensa. Sinkut vaikuttavat kiinnostavilta, ja vielä kiinnostavammaksi ohjelma muuttuu, kun heidät vihitään. Myös parit valitseva asiantuntijatiimi yllättää suorapuheisuudellaan ja viisailla ajatuksillaan parisuhteesta.

Ensitreffit alttarilla Ruotsi, Ava klo 21.00. Ensimmäinen jakso on nähtävillä Katsomo-nettipalvelussa vielä viikon ajan.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -pariskunta Olli ja Miia:”Suhteessa pitää olla rohkea”

Ensitreffit alttarilla -morsian pettyi sulhasensa ulkonäköön: ”tahdon” jäi sanomatta

Ensitreffit alttarilla -parille ero: ”Ehkä naimisiinmeno ei ollut toiselle yhtä iso juttu”