Onhan se itkeminen niin ihanaa. Kuva: Shutterstock
Onhan se itkeminen niin ihanaa. Kuva: Shutterstock

Ehdotuksemme Vain elämää- ja SuomiLOVE -itkettäjäohjelmien manttelinperijöiksi.

Epäilemättä tv-tuotantoyhtiöissä istutaan tälläkin hetkellä kiihkeästi palaveeraamassa, mikä on se seuraava menestyskonsepti Vain elämään ja SuomiLOVEn jälkeen, missä yhdistyvät sulosointuisen itkettävästi musiikki ja itku. Ehkä joku näistä?

Miesten vuoro. Kai muistatte kaikkien aikojen itkettävimmän suomalaisdokumentin Miesten vuoro, jossa miehet puhuvat saunassa tunteistaan – ja itkevät? Nyt myös tv-sarjana!

Ensimmäisellä tuotantokaudella mukana elämän kolhimia miehiä, joiden juontamat tv- tai radio-ohjelmat on lopetettu. Ilta-usvaisella laiturilla Kari Salmelainen, Hector, Marco Bjurström, Sami Hintsanen ja Jari Sarasvuo. Miehet saunovat, puhuvat ohjelman lopettamisen aiheuttamista tunnoistaan ja itkevät. Joka jakson lopussa lauletaan yhteislaulu Makeasti oravainen. Sami Hintsanen pitää mikrofonia.

A2 – Suuri musiikki- & itkuilta. Mikä kansan itkuhermoja kutkuttelee? Mitä kertoo ajastamme se, että musiikkiohjelmat nostavat tunteita pintaan? Liittyvätkö tähän jotenkin homot, Putin ja Päivi Räsänen? Näistä kysymyksistä keskustelemassa satunnainen, liian suuri joukko hyypiöitä, jotka tuttuun tapaan mölisevät omiaan toistensa päälle.

Loirit. Aivan uudentyyppinen, Vesa-Matti Loirin rakastetun hahmon ympärille rakennettu tv-sarja, jossa Loiri ajaa poliisimaijan kyydissä Suomen kaupungeissa ja tulkitsee varjon tuolla puolen kulkeville poliisiauton asiakkaille omia kappaleitaan. Jo ajatuksena alkaa itkettää.

Lue myös:

Vollottaminen parantaa – ohjeet ikävissä fiiliksissä vellomiseen

Itkeminen kannattaa aina

Miksi itkeminen aiheuttaa päänsärkyä?