Tämän kauden kilpailijaparit ovat Kasmir ja Ansku Bergström, Musta Barbaari ja Katri Mäkinen, Ali Jahangiri ja Saana Akiola, Pepe Willberg ja Jutta Helenius, Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen, Susa Matson ja Jarkko Tamminen, Laura Malmivaara ja Mikko Ahti, Hanna Sumari ja Sami Helenius, Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro sekä Eevi Teittinen ja Jani Rasimus. Kuvat: Sanoma-arkisto
Tämän kauden kilpailijaparit ovat Kasmir ja Ansku Bergström, Musta Barbaari ja Katri Mäkinen, Ali Jahangiri ja Saana Akiola, Pepe Willberg ja Jutta Helenius, Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen, Susa Matson ja Jarkko Tamminen, Laura Malmivaara ja Mikko Ahti, Hanna Sumari ja Sami Helenius, Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro sekä Eevi Teittinen ja Jani Rasimus. Kuvat: Sanoma-arkisto

Ruutuun palannut tanssiohjelma tarjosi huikeatasoisia esityksiä jo ensimmäisessä jaksossa. Äänestä lempipariasi jutun lopussa!

Viimeksi syksyllä 2014 televisiossa nähty Tanssii tähtien kanssa -kilpailu käynnistyi tällä kaudella kovatasoisena. Ensimmäisessä jaksossa näyttelijä Laura Malmivaara nappasi tanssiopettajansa Mikko Ahdin kanssa kaikilta tuomareilta yhdeksän pistettä eli kokonaispisteitä kertyi 36.

Rap-artisti Musta Barbaari ja hänen parinsa Katri Mäkinen jäivät voittajasta vain pisteen päähän 35 pisteellään.

Ohjelmaa on esitetty aiemmin yhdeksän tuotantokautta. Monessa avausjaksossa on nähty jopa alle kymmenen kokonaispisteen tanssiesityksiä.

Tällä kertaa huonoimmat pisteet menivät tv-juontaja Hanna Sumarille ja Sami Heleniukselle, jotka saivat 16 pistettä.

Lue lisää! ”Halusin vain piiloutua pimeään nurkkaan” – Hanna Sumari purkaa blogissaan TTK-pettymystään

Illan yllättäjiä olivat muun muassa stand up -koomikko Ali Jahangiri ja laulaja Kasmir. Tanssiparinsa Saana Akiolan kanssa Jahangiri veti valssin, joka lämmitti jopa tiukkana tunnetun tuomari Jorma Uotisen.

– Isot äijät osaavat yllättää, Uotinen veisteli ohjelmassa ja antoi esitykselle kuusi pistettä. Yhteensä he saivat 29 pistettä.

Myös Kasmir sai positiivista palautetta Jorma Uotiselta:

– Älä pienennä itseäsi. Olet komea isokokoinen mies.

”Älä pienennä itseäsi. Olet komea isokokoinen mies.”

Tuttujen tuomarien Jorma Uotisen, Helena Ahti-Hallbergin ja Jukka Haapalaisen lisäksi tuomaristossa istuu tänä vuonna Kiira Korpi. Yhteensä kilpailussa on kymmenen tanssiparia.

Kuka Tanssii tähtien kanssa 2017 -ohjelman pareista on sinun suosikkisi?

Äänestä klikkaamalla kuvan päällä. Jos et näe äänestystä, katso se täällä.

 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00