Muun muassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez ovat pieniin päin leffassa, jossa sekä odotetaan että pelätään pieniä tulokkaita.

Mosaiikkimainen jenkkikomedia kertoo viidestä pariskunnasta, jotka odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan sydän syrjällään sekä yhdestä isästä, joka äijäilee puistossa vauva rintarepussa yhdessä samassa tilanteessa olevien kavereidensa kanssa.

Cameron Diaz esittää urakeskeistä Julesia, joka juontaa laihdutuskisaa ja löytää lapsensa isän osallistuessaan paikalliseen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Jennifer Lopezin Holly on puolestaan valokuvaaja, joka on erikoistunut lapsipotretteihin, mutta ei pysty saamaan omaa lasta vaan turvautuu adoptioon. Nössö Gary odottaa vaimonsa kanssa vaivalla alkuun saatettua ensimmäistä lastaan samalla kun hänen isänsä, kilpa-ajajalegenda Ramsay odottaa uuden vaimonsa kanssa kaksosia. Marco ja Rosie ovat kilpailevat kokit ja ex-heilat, jotka päätyvät puolivahingossa vanhemmiksi yhdessä.

Elokuvassa myös yritetään saada aikaiseksi vuoden ensimmäinen vauva. Tähtikaarti tekee parhaansa, mutta ei se vauva-aihe siitä muuksi muutu, eli joitain kiinnostaa, joitain ei yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä odottaa, kun odotat, Nelonen klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla