Kasvottomassa uhkassa näyttelijä Sean Bean saa pitää päänsä eikä häneen ammuta örkkinuolia.

Näyttelijä Sean Bean muistetaan parhaiten Taru sormusten herrasta -leffan ykkösosasta sekä Game of Thronesin ykköskaudesta, joissa molemmissa hänelle kävi legendaarisen huonosti. Toisessa hän päätyi täyteen örkkinuolia ja toisessa mies menetti päänsä.

Brittiläinen jännäri tarjoilee toisenlaisen Beanin, jo ihan pelkästään siksi, että nyt ollaan nykypäivässä ja realismissa eikä fantasiamaailmoissa. Bean on salaisen palvelun agentti Ewan, joka jahtaa räjähdesalkun varastanutta terroristia Ashia (Abhin Galeya).

Elokuvan nimen vastaisesti Ash ei ole mikään kasvoton uhka, vaan hänet tehdään katsojille hyvinkin tutuksi. Monet Ashin elämästä ja hänen terroristiksi ryhtymisestään kertovat takaumat saavat toivomaan, että britit olisivat tehneet tarinasta leffan sijasta tv-sarjan. Nyt taustoja syventävät kohtaukset ja raaka toiminta vuorottelevat tavalla, joka saa elokuvan etenemään vähän nytkähdellen eikä kumpikaan elementti oikein istu toiseen. Jenkkien yksisilmäiseen isänmaallisuuteen verrattuna Kasvoton uhka tarjoaa kuitenkin ajateltavaa ja enemmän kysymyksiä kuin valmiita vastauksia. Pisteet siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasvoton uhka TO 24.7. FOX klo 21.55

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla