Annette Bening, Julianne Moore ja Mark Ruffalo tekevät hyvää työtä hauskassa ja koskettavassa elokuvassa.

Sukupuuhun kasvaa uusi, yllättävä oksa jenkkidraamassa, jossa lesboparin poika etsii käsiinsä spermanluovuttajana toimineen isänsä.

Nic (Annette Bening) ja Jules (Julianne Moore) ovat tasapainoinen ja onnellinen keski-ikäinen lesbopari, joiden elämä kulkee mukavia ja tavallisia latuja kahden lapsen äitinä. Parikymmentävuotias Joni (Mia Wasikowska) on lähdössä collegeen ja hänen pikkuveljensä, 15-vuotias Laser on alkanut liikkua seurassa, jota äidit eivät täysin hyväksy. Yksi Laserin tapa kapinoida on etsiä käsiinsä mies, joka aikoinaan toimi spermanluovuttajana sekä Jonille että hänelle. Hän on miehinen mies Paul (Mark Ruffalo), liehuletti ravintoloitsija, joka kasvattaa omat kasviksensa ja ajaa äänekkäällä moottoripyörällä.

Lasten aikomus on pitää vastalöytynyt isä salassa äideiltä, mutta suunnitelma menee pieleen melkein heti. Alkukankeuden jälkeen isukki alkaa istua perhekuvioon vähän liiankin hyvin. Loistavat näyttelijät pistävät parastaan elämänmakuisessa leffassa, johon on annosteltu reilulla kädellä myös komediaa.

The Kids Are All Right, Teema klo 21.00