Juonenkäänteitä riittää, kun floridalaisen pikkukaupungin opiskelijat kuolaavat kuuman opettajansa perään.

Mihin katosivat Neve Campbell ja Denise Richards? Molemmat olivat 1990-luvun lopulla nousevia tähtiä, mutta kummastakaan ei kasvanut oikeiden aikuisroolien näyttelijää.

Neven tunnetuimmaksi työksi jäi tv-sarja Viiden juttu ja Denise muistetaan parhaiten Bond-tytön roolista elokuvassa Kun maailma ei riitä – hän tosin pysyi 2000-luvulla epäonnekseen kohuotsikoissa myös Charlie Sheenin vaimona.

Olisiko heistä ollut tähdiksi? Sitä voi jokainen pohtia katsomalla illan elokuvan, melkein vitsiksi asti kuuman seksikkään Villit kuviot.

Leffan tapahtumat sijoittuvat floridalaiseen pikkukaupunkiin. Sam Lombardo (Matt Dillon) on kaupungin lukion kuumin opettaja, jonka perään koulun hormoneissaan kiehuvat seksipommit kuolaavat. Himokkain heistä, Kelly (Richards), sydämistyy sulojensa torjunnasta niin pahasti, että syyttää opettajaansa raiskauksesta. Ystävätär Suzie (Campbell) toimii "todistajana".

Juonenkäänteitä riittää, joskin niiden tehoa alkaa jossain vaiheessa syödä se, että yhtään mikään ei ole sitä, miltä ensisilmäyksellä näyttää.

Villit kuviot,
Liv ti 2.4. klo 21

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen