Iholla-miehet ovat kuminvalmistaja ja tanssijan urasta havaveileva Tero (vas.), biojätekuski Jukka, kehitysvammahoitaja Yrjänä, animaattori Patrick ja luokanopettaja Esko.
Iholla-miehet ovat kuminvalmistaja ja tanssijan urasta havaveileva Tero (vas.), biojätekuski Jukka, kehitysvammahoitaja Yrjänä, animaattori Patrick ja luokanopettaja Esko.

Uuden Iholla-sarjan casting on erittäin onnistunut.

Kotimainen realitysarja Iholla menee nimensä mukaisesti päähenkilöiden iholle - niin hyvässä kuin pahassakin. Joskus ohjelma on myös jäänyt pyörimään kuvaamiensa henkilöiden navan ympärille tavalla, joka ei ole yltänyt kotikatsomoon saakka.

Sitä ongelmaa ei tunnu olevan lainkaan sarjan kolmannella kaudella. Liekö sitten syynä se, että pääosassa ovat tällä kertaa miehet.

Uuden kauden tähdet ovat Esko, Jukka, Patrick, Tero ja Yrjänä. Tekijöitä täytyy onnitella heti ensinäkemältä aika huikeasta castingista: äijien kirjo on roskakuskista hispteriin. Kaikilla on kiinnostava elämäntilanne ja kaikki osaavat kertoa siitä.

Jokainen päähenkilö on niin vahva ja omaääninen, ettei näkökulman siirtyminen yhdestä toiseen harmita parin ensimmäisen jakson aikana oikeastaan kertaakaan. Eniten koskettavuutta ja tunteita on Yrjänän tarinassa. Muusikko, sarjakuvapiirtäjä, kehitysvammahoitaja ja intohimoinen moottoripyöräilijä on ainakin sarjan alussa ennen kaikkea mies, joka haluaisi epätoivoisesti olla isä. Lapsettomuus miehen kannalta on teema, jota ei usein näe.

Muista miehistä Esko on hyväntuulinen luokanopettaja, joka haaveilee pienen perheensä kanssa muutosta Lahdesta Helsinkiin, Jukka on biojätekuski, joka ei ole päässyt irti ex-puolisostaan. Joukon kuopus, 24-vuotias animaattori Patrick, on taas nuori isä, joka totuttelee luopumaan entisestä vapaammasta elämäntyylistään. Tero on ammattitanssijan urasta haaveileva kumitehtaan työntekijä.

Tervetuloa vaan arki-iltoihimme, ihana suomalaiset miehet!  

Iholla, AVA klo 21.00

Lue myös:

Iholla-Yrjänä kärsii lapsettomuudesta: "Oon niin täynnä Facebookin vauvakuvia"

Iholla-Tero: "Haluan olla huomion keskipisteenä"