Iholla-miehet ovat kuminvalmistaja ja tanssijan urasta havaveileva Tero (vas.), biojätekuski Jukka, kehitysvammahoitaja Yrjänä, animaattori Patrick ja luokanopettaja Esko.
Iholla-miehet ovat kuminvalmistaja ja tanssijan urasta havaveileva Tero (vas.), biojätekuski Jukka, kehitysvammahoitaja Yrjänä, animaattori Patrick ja luokanopettaja Esko.

Uuden Iholla-sarjan casting on erittäin onnistunut.

Kotimainen realitysarja Iholla menee nimensä mukaisesti päähenkilöiden iholle - niin hyvässä kuin pahassakin. Joskus ohjelma on myös jäänyt pyörimään kuvaamiensa henkilöiden navan ympärille tavalla, joka ei ole yltänyt kotikatsomoon saakka.

Sitä ongelmaa ei tunnu olevan lainkaan sarjan kolmannella kaudella. Liekö sitten syynä se, että pääosassa ovat tällä kertaa miehet.

Uuden kauden tähdet ovat Esko, Jukka, Patrick, Tero ja Yrjänä. Tekijöitä täytyy onnitella heti ensinäkemältä aika huikeasta castingista: äijien kirjo on roskakuskista hispteriin. Kaikilla on kiinnostava elämäntilanne ja kaikki osaavat kertoa siitä.

Jokainen päähenkilö on niin vahva ja omaääninen, ettei näkökulman siirtyminen yhdestä toiseen harmita parin ensimmäisen jakson aikana oikeastaan kertaakaan. Eniten koskettavuutta ja tunteita on Yrjänän tarinassa. Muusikko, sarjakuvapiirtäjä, kehitysvammahoitaja ja intohimoinen moottoripyöräilijä on ainakin sarjan alussa ennen kaikkea mies, joka haluaisi epätoivoisesti olla isä. Lapsettomuus miehen kannalta on teema, jota ei usein näe.

Muista miehistä Esko on hyväntuulinen luokanopettaja, joka haaveilee pienen perheensä kanssa muutosta Lahdesta Helsinkiin, Jukka on biojätekuski, joka ei ole päässyt irti ex-puolisostaan. Joukon kuopus, 24-vuotias animaattori Patrick, on taas nuori isä, joka totuttelee luopumaan entisestä vapaammasta elämäntyylistään. Tero on ammattitanssijan urasta haaveileva kumitehtaan työntekijä.

Tervetuloa vaan arki-iltoihimme, ihana suomalaiset miehet!  

Iholla, AVA klo 21.00

Lue myös:

Iholla-Yrjänä kärsii lapsettomuudesta: "Oon niin täynnä Facebookin vauvakuvia"

Iholla-Tero: "Haluan olla huomion keskipisteenä"

Joonas ja Vesa-Matti Loiri kertovat Harkimot-ohjelmassa, että heidän suhteensa on täysin kaverillinen.

Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri sai varsinkin lapsena kuulla kuuluisasta sukunimestään. Joonas ja Vesku ovat sunnuntaina toisen kuuluisan isä-poikaparin vieraina Hjallis ja Joel Harkimon uudessa tv-ohjelmassa Harkimot.

Loirit kertovat ohjelmassa, että heidän suhteensa oli Joonaksen lapsuudessa vuosia katkolla Veskun erottua Joonaksen äidistä. Joonas oli kuusivuotias, kun näki Veskun lähtevän kotoa taksilla.

Sen jälkeen kuudesta seitsemään vuotta meni niin, että Vesku ei ollut lainkaan yhteydessä Joonakseen ja Jenni-tyttäreensä. Näin Vesa-Matti kuvaili ajanjaksoa Loirinuotiolla-ohjelmassa kaksi vuotta sitten:

– Mä en saanut muutamaan vuoteen Jenniin ja Joonakseen yhteyttä. Aina kun soitin, ne oli jossain muualla. Mutta sitten lapset tulivat itse määrätyssä iässä soittelemaan mun ovikel.loa, ja asia hoitui sillä tavalla.

Sovinto kymmenessä minuutissa

Isä ja poika tekivät aikanaan sovinnon laivalla konjakin ääressä – kymmenessä minuutissa. 

– Emme oikeastaan puhuneet siitä, mistä kaikki lähti, vaan siitä, miten nyt jatketaan, Joonas kertoo Harkimoissa. 

”Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten.”

Loirit kertovat, että nyt heidän välinsä ovat hyvät, mutta suhde on täysin kaverillinen. Vesku esittää kuitenkin ohjelmassa pojalleen anteeksipyynnön:

– Haluan pyytää anteeksi sitä, etten ollut aktiivisempi.

– Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten, Joonas vakuuttaa.

Harkimot sunnuntaisin 22.10. alkaen TV5:llä klo 21.

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?