Sini Sabotage (iso kuva), Erika Vikman (ylhäällä vas.), Kristiina Nisula (ylhäällä oik.), Kristiina Komulainen (alhaalla vas.) ja Laura Friman (alhaalla oik.) Kuvat: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen ja Ava
Sini Sabotage (iso kuva), Erika Vikman (ylhäällä vas.), Kristiina Nisula (ylhäällä oik.), Kristiina Komulainen (alhaalla vas.) ja Laura Friman (alhaalla oik.) Kuvat: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen ja Ava

Uudella kaudella elämänsä avaa muutama julkkis ja muutama hieman tuntemattomampi kasvo.

Suosittu Iholla-sarja jatkuu keväällä pitkän tauon jälkeen. Tällä kertaa mukana on viisi naista, joista jokainen tunnetaan jollakin tavalla julkisuudesta. Katsojat pääsevät seuraamaan ohjelman neljännellä tuotantokaudella Sini Sabotagen, Kristiina Komulaisen, Erika Vikmanin, Kristiina Nisulan ja Laura Frimanin arkea.

Sarjassa naiset kuvaavat itse elämäänsä ja näin he päästävät katsojan näkemään myös vaikeita hetkiä.
 

Räppäri Sini Sabotage, 30


Sini tuli tunnetuksi Levikset repee -hitistään, mutta räppäri on tehnyt myös töitä dj:nä ja radiojuontajana. Tällä hetkellä Sini on keikkatauolla. Hän asuu Helsingissä.

– Välillä tuntuu, että jengi ei tajua, että vaikka mulla on aika hurja tyyli, niin en ole kaupassa tai kotona sen näköisenä. Kotona olen vaan Sini. On ihana olla näyttävä ja pukeutua, mutta en ole sitä aamusta iltaan. Pääsääntöisesti on tähän asti kuvattu ilman meikkiä ja tukka pystyssä. Se on ollut tosi vapauttavaa, ei ole ollut pakkoa olla rap-lookissa, Sini kertoo tiedotteessa.

Tangokuningatar Erika Vikman, 23


Erika on hallitseva tangokuningatar, mutta eniten hän on ollut esillä sen takia, että seurustelee muusikkolegenda Dannyn kanssa.

– Totta kai Danny on läsnä elämässäni, mutta en aio varsinaisesti kuvata häntä. Aion peilata enemmän asioita itseni kautta.

Entinen radiojuontaja ja -tuottaja Kristiina Komulainen, 38


Kristiina on tuttu niin tv:stä kuin radiostakin, mutta vuosi sitten hän päätti heittäytyä tyhjän päälle. Vapaa-ajalla Kristiina harrastaa moottoriurheilua. Hänellä on 9-vuotias poika.

– Kaikissa meissä on monta puolta, niin minussakin. Olen kameleontti ja en todennäköisesti tule vastaamaan yhtään sitä kuvaa, minkä ihmiset on luoneet minusta julkisuuden pohjalta hyvässä ja pahassa.

Lue myös: Huipputyöstä irtisanoutunut Kristiina Komulainen: ”Elämäni ei ole taloudellisesti järkevää”

Lumilautailija Kristiina Nisula, 24


Kristiina tekee työkseen lumilaudalla trikkejä. Parhaimmillaan hän on sijoittunut viidenneksi Big Air -kisassa Quebecissä. Tällä hetkellä Kristiina asuu Oulussa, mutta matkustelee paljon ympäri maailmaa.

– Elämäntilanteeni poikkeaa merkittävästi heistä, jotka käyvät koulua tai ovat 8–16 töissä. Reissaaminen on aika haastavaa ja yllättävän rankkaa kropalle. Suunnitelmat saattavat muuttua matkan varrella. On oltava valmis nopeisiinkin muutoksiin, ja kestettävä se, että aina ei asiat mene suunnitellulla tavalla.

Toimittaja-kirjailija Laura Friman, 36

Laura tiedetään värikkäistä kolumneistaan, mutta hän on tehnyt myös esimerkiksi JVG – Etenee -kirjan. Kahden pienen lapsen äiti aloittaa tänä keväänä työskentelyn myös radiossa. Iholla-ohjelmaan hän lupaa vauhdikasta sisältöä.

– Työn ja perheen yhdistäminen tulee tänä vuonna olemaan vaikeampaa kuin koskaan.

Iholla alkaa Ava-kanavalla huhtikuussa 2017.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00