Mitä Downton Abbeyn Marylle ja Robertille tapahtuu seuraavaksi? Kuva: Shutterstock
Mitä Downton Abbeyn Marylle ja Robertille tapahtuu seuraavaksi? Kuva: Shutterstock

Downton Abbey -sarjan viidettä tuotantokautta kuvataan parhaillaan. Tällä kertaa käsikirjoittajat ovat kuulleet fanien toiveen.

Rakastettu brittisarja Downton Abbey on koukuttanut monet aateliskartanon arjen ja sen asukkaiden elämän pyörteisiin.

Mutta kaikki sarjan käänteet eivät suinkaan ole miellyttäneet intohimoisia faneja. Ja nyt varoituksen sana: jos et ole vielä katsonut sarjaa, tämä juttu sisältää muutamia juonipaljastuksia edellisiltä kausilta.

Sarjan tekijät ovat saaneet kiukkuista katsojapalautetta siitä, että turhan moni keskeisistä hahmoista on heittänyt henkensä neljän ensimmäisen tuotantokauden aikana. Muun muassa influenssa, lapsivuode ja auto-onnettomuus ovat vaatineet uhrinsa.

Erityisesti Dan Stevensin näyttelemän Mathew Crawleyn menehtyminen kolarissa jouluna näytetyssä erikoisjaksossa vuonna 2012 aiheutti suuren kohun, ja moni julisti käsikirjoittajien pilanneen heidän joulunsa.

Sarjasta kuvataan parhaillaan viidettä tuotantokautta, ja ohjelman luoja ja käsikirjoittaja Julian Fellowes on ilmoittanut, ettei ainakaan kukaan päähenkilöistä tule kuolemaan uudella kaudella.

– Ihmiset eivät aina ymmärrä, että me emme voi mitään sille, jos näyttelijä haluaa lähteä sarjasta. Mutta toisaalta on koskettavaa huomata, miten todellisia sarjan hahmoista on tullut katsojille.

Lähde: Daily Mail