Maija Vilkkumaa ja Teemu Laajasalo ovat Hyvien ja huonojen uutisten uudet panelistit.

Koomikko Pirjo Heikkilä julkaisi eilen maanantaina Instagram-kuvan, jossa pyllisti Hyvien ja huonojen uutisten uusi panelisti. Kasvoja kuvassa ei näkynyt, mutta tänään Nelonen kertoi, että kyseessä on muusikko Maija Vilkkumaa.

Maijan lisäksi ohjelmassa aloittaa kirkkoherra Teemu Laajasalo, joka on tuttu YleLeaks-ohjelmasta.
 
– Olin tosi iloisesti yllättynyt, kun mua pyydettiin mukaan. Olen ollut kerran ohjelmassa vieraana, ja silloin oli hulvattoman hauskaa, joten en kauaa miettinyt mukaan lähtöä. Ylipäätään olen elämässäni pyrkinyt olemaan mahdollisimman paljon Mikko Kuustosen kaltainen: minäkin olen muusikko, minullakin on kaksi tytärtä, ja nyt vielä tämä ohjelma. Seuraava tavoitteeni on olla 50-vuotias mies, Maija Vilkkumaa kertoo tiedotteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös Teemu Laajasalo on innoissaan:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen ollut vuosia Hyvien ja huonojen uutisten suuri fani, ja tunnen useimmat panelistit entuudestaan, joten ilman muuta lähdin mukaan, kun kysyttiin. Tv-työ on hauskaa vastapainoa muille hommille. Ohjelmassa on monta superhauskaa ja fiksua esiintyjää. Ja Henkka Hyppönen.

Vaikka ohjelma saa kaksi uutta panelistia, ohjelmassa jatkavat Henkka Hyppösen johdolla Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, Mikko Kuustonen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen. Kaikkia panelisteja ei nähdä jokaisessa lähetyksessä, vaan he vuorottelevat. Joka lähetyksessä on vanhaan tapaan myös vieras.

Hyvät ja huonot uutiset jatkuu Nelosella 24.9. klo 22.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla