Hunks-tanssija Ville Erola vetää The Voice of Finlandissa herkän Minä olen muistanut -biisin. Kuva ja video: Nelonen
Hunks-tanssija Ville Erola vetää The Voice of Finlandissa herkän Minä olen muistanut -biisin. Kuva ja video: Nelonen

Viekö herkkä kasariballadi Hunks-tanssija Ville Erolan jatkoon The Voice of Finlandissa?

Seuraavassa The Voice of Finlandissa on mukana Hunks-tanssiryhmästä tuttu Ville Erola, 31. Ville yrittää vakuuttaa valmentajat Kim Lönnholmin klassikkobiisillä Minä olen muistanut, joka oli vuoden 1989 soitetuin biisi Suomessa.

Ääni ratkaisee -jaksoon Ville otti tuekseen äitinsä, jota hän kutsuu "mammaksi".

– Mamma pitää jalat maassa ja lipun korkealle, Heinolasta kotoisin oleva Ville kertoo jaksossa.

Ohjelmaan Ville lähti ilman suuria odotuksia.

– Lähdin tähän positiivisella seikkailumielellä. Vaikka yksikään tuoli ei kääntyisi, olen tyytyväinen, että olen laittanut itseni tähän tilanteeseen. Tsemppaan kaikkia puskemaan kohti unelmiaan, Ville miettii ennen esitystään.

Villen mukaan hän on perinyt musikaalisuutensa äidiltään, joka on laulanut koko ikänsä. Ville myös toivoo, että äiti sanoisi suoraan pojalleen suoraan, jos laululahjat eivät riitä.

– Sanoisin minä – en haluaisi, että menisi tuonne nolaamaan itsensä. Mutta minusta Villen kannattaa yrittää, sen verran ääntä kuitenkin löytyy.

Katso Villen ja äidin haastattelu kokonaan videolta. Siinä Ville kertoo, miten Hunksien käy, jos hän pääsee jatkoon.

The Voice of Finlandissa Ville pitää paidan päällä.

Kuva, jonka Ville Erola (@villehunk) julkaisi

Hunks-tanssiryhmän lisäksi Ville tekee töitä yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja.

Ville esiintyy The Voice of Finlandin neljännessä jaksossa, joka esitetään Nelosella torstaina 21.1. klo 20.00.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.