Kuva Ari Ojala
Kuva Ari Ojala

Hjallis lupaa, ettei tingi suorapuheisuudestaan.

Hjallis Harkimo, 59, saa uuden talk show'n, joka esitetään lauantai-iltaisin. Aikaisemmin liikemies on nähty Diili- ja Hjalliksen kanssa -ohjelmissa.

Uudessa keskusteluohjelmassa Hjalliksen vieraaksi saapuu joka viikko kolme tunnettua vierasta, joilla on sanottavaa myös toisilleen. Hjallis lupaa säilyttää suoran ja spontaanin tyylinsä.

– Keskustelen vieraideni kanssa, en haastattele heitä. Minua kiinnostaa, mitä ihmiset oikeasti ajattelevat – ei se, mitä he korrektisti ensimmäisenä vastaavat. Yritän luoda ilmapiirin, jossa oikea keskustelu voi alkaa, Hjallis kertoo tiedotteessa.

Kahdeksanosaisen Hjallis-sarjan ensimmäinen jakso nähdään MTV3-kanavalla Hjalliksen 60-vuotispäivänä 2. marraskuuta.

Lue myös:

Joel Harkimo ei jaksa riidellä isä-Hjalliksen kanssa

Hjallis Harkimo: "Leena oli suurin rakkauteni"

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen