Serkukset Amanda ja Joel Harkimo. Kuva Jonna Öhrnberg
Serkukset Amanda ja Joel Harkimo. Kuva Jonna Öhrnberg
Kaikki kolmannen tuotantokauden tähtöset. Kuva Sub
Kaikki kolmannen tuotantokauden tähtöset. Kuva Sub

Tiedossa kissatappeluita? He lähtevät viidakkoon Viidakon tähtöset -sarjan kolmannella kaudella.

Uudella Viidakon tähtöset -sarjan kaudella nähdään läjäpäin Big Brother -julkimoita. Heistä kiinnostavin on dj-keikkoja tekevä, Hjallis Harkimon kummityttö Amanda Harkimo. Myös Suomen kauneuskirurgian kuningatar Tiina Jylhä osallistu ohjelmaan.

– Kokemuksia voi myöhemmin muistella kiikkustuolissa ja kertoa lapsenlapsille! Haluan myös voittaa itseni ja suurimmat pelkoni, jotka ehkä ovat juuri viidakossa elävät niljakkaat ystävämme, Tiina kertoo tiedotteessa.

Muut Viidakon tähtöset -sarjan tulevan kauden kilpailijat ovat Miss Suomi 2013 -kilpailun yleisön suosikki Laura Ahola, Miss Helsinki Katrie Dahler, Julkkis Big Brother -kilpailija Marianne Kallio, vuoden 2011 Big Brother -kilpailija Tia Kiuru, dj ja povipommi Suvi Pitkänen, vuoden 2012 BB-kilpailija Johanna Pulkkinen ja Miss Helsinki -kilpailun 2. perintöprinsessa Alisa Ranta-aho.

Hammasleikkaus peruutti osallistumisen

Myös hallitsevan Miss Viron, Kristina Karjalaisen piti lähteä viidakkoon, mutta hän peruutti osallistumisensa viime metreillä. Syynä peruutukseen on vakava hammastulehdus.

– En valitettavasti päässyt mukaan, koska minulla on kaksi hammasta tulehtunut. Olen ollut jo todella pitkän aikaa huonossa kunnossa ja hampaat on pakko leikata pois. En saa enää uusia antibiootteja, olen syönyt jo kaksi kuuria, Kristina kertoo.

Kristina Karjalaisen korvaaja ilmoitetaan myöhemmin.

Huhtikuussa 2014 Subilla alkavan ohjelman juontaa Tino Singh.

Juttua päivitetty 12.55, yksi kilpailijoista peruuttanut osallistumisensa.

Lue myös:

Heidät nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella

Tältä näytti toisen Viidakon tähtöset -kauden julkkiskattaus