Neljännessä Aatami etsii Eevaa -jaksossa tutustutaan 28-vuotiaaseen Ninaan. Kuva: Nelonen
Neljännessä Aatami etsii Eevaa -jaksossa tutustutaan 28-vuotiaaseen Ninaan. Kuva: Nelonen

Esimakua Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta. Kuva Nelonen:
Esimakua Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta. Kuva Nelonen:

Miten käy, kun Aatamin huomiosta kilvoittelee kaksi Eevaa? Kuva: Nelonen
Miten käy, kun Aatamin huomiosta kilvoittelee kaksi Eevaa? Kuva: Nelonen

Uuteen deittiohjelmaan osallistuu 24 rohkeaa sinkkua. Tässä he ovat!

Aatami etsii Eevaa -deittiohjelmassa paratiisisaarelle matkanneet sinkut tutustuvat toisiinsa ilman rihman kiertämää. Ensikohtaaminen poikkeaa tavallisesta, koska toisesta ei voi luoda mielikuvaa vaatteiden ja tyylin perusteella.

Jokaisessa jaksossa pari saa ensin tutustua toisiinsa kahdestaan, ja vuorokauden kuluttua paikalle saapuu kilpakosija.

Ensimmäisessä jaksossa rakkautta etsii 26-vuotias sosionomi Tanja, joka ei ole löytänyt sitä oikeaa yrityksistä huolimatta. Tanjan seuraksi saarelle saapuu 28-vuotias diplomi-insinööri Sami. Katso videolta, miten parin ensikohtaaminen sujuu.

Samin jälkeen pakkaa sekoittamaan saapuu vielä 26-vuotias aliupseeri Juuso.

Muut osallistujat ovat tässä:

2. jakso: Huoltomies, 24-vuotias Antti kohtaa saarella tumman Hannan, 19-vuotiaan lähihoitajan, sekä Sarin, joka on 27-vuotias huoltoalan yrittäjä.

3. jakso: 52-vuotias siivooja Stina ilahtuu kohdatessaan saarella charmantin ja rauhallisen Harrin. Harri on 54-vuotias kaivinkoneenkuljettaja. Saarelle saapuu myös romanttinen ja puhelias, myyntialalla toimiva Tom.

4. jakso: 26-vuotias, myyntialalla työskentelevä Simo kohtaa saarella turkulaisen taidehistorian opiskelijan ja baarimikkonakin työskentelevän 28-vuotiaan Ninan. Toinenkin Eeva, 24-vuotias lohjalaiskaunotar Laine, saapuu saarelle.

5. jakso: Kolmen lapsen äiti Jonna etsii rinnalleen tosimiestä. Saaritreffeille saapuvat tatuoitu autoasentaja Allan sekä puhelias rekkamies Henrik.

6. jakso: Joensuulainen Saara kokee elämänsä romanttisimman hetken, kun helsinkiläinen jazz-saksofonisti Tuure soittaa hänelle serenadin autiosaaren yössä. Mutta onko menevä helsinkiläinen promoottori Iiro kuitenkin olla se oikea Saaralle?

7. jakso: Ujo ja herkkä Juha on sairaskohtauksen jälkeen havahtunut siihen, että elämästä pitää ottaa kaikki irti. Urheilullinen kotkalaismies saa aikaan varsinaisen tunnemyrskyn kohdatessaan saarella rempseän Einin ja taiteellisen Annan.

8. jakso: Lähihoitajaksi valmistunut Emilia lähtee saarelle hakemaan uudenlaista kokemusta. Sellaista ovat tarjoamassa macho maalaismies Jesse ja sosiaalinen kaupunkilaisnuorukainen Joona.

Lue myös:

Noora Hautakangas uudesta miehestään: ”Etenemme rauhallisesti”

Millainen naisen alapääkarvoitus on paras? Miehet kertovat

Siis mitä! Nuoret naiset eivät halua miestensä näkevän heitä ilman meikkiä

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.