Olli Lindholm. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Olli Lindholm. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

Olli Lindholm nimitti samana vuonna saamaansa palkintoa ”sääli-Emmaksi”.

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin tällä viikolla Tiktak-yhtyeestä tunnetun Petran päivää. Jaksossa hän avautui muun muassa alemmuuskompleksistaan, joka häntä on vaivannut, kun sooloura ei ole bändimenestyksen jälkeen lähtenyt kunnolla lentoon.

Myös muut artistit muistelivat uransa vaikeita hetkiä. Olli Lindholmin mieleen on jäänyt erityisesti Emma-gaala, jossa jaettiin palkinnot vuoden 2003 parhaasta musiikista.

– Levy myi 120 000. Mä olin ihan sata, että Rakkaus on lumivalkoinen on vuoden biisi. Sit siellä sanottiin, että vuoden biisi on piip, Olli muistelee illallispöydässä paljastamatta, kuka vuoden biisin Emman kävi tuolloin pokkaamassa.

– Mä en oo päässyt vieläkään sen yli, Olli myöntää.

Samana vuonna saamaansa Erikois-Emmaa Olli haukkuu jaksossa ”sääli-Emmaksi”.

Myönnä pois: googlasitko sinäkin, kuka Emman tuolloin voitti?

Muusikko Tommy Lindgrenin uudelleentwiittaus paljastaa, että kyseessä oli Don Johnson Big Band. Yhtye vei Emman kotiin kappaleellaan One MC, One Delay. Tommy Lindgren on yhtyeen laulaja.

Kuuntele kappale:

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.