Ketkä ovat sinusta olleet huonoja pareja tv-sarjoissa? Kommentoi jutun lopussa! Kuvat: HBO, MVPhotos, Sanoma-arkisto
Ketkä ovat sinusta olleet huonoja pareja tv-sarjoissa? Kommentoi jutun lopussa! Kuvat: HBO, MVPhotos, Sanoma-arkisto

Kaikki eivät vain sovi tosielämässä yhteen – samoin on myös tv-sarjoissa.

1. Monica ja Chandler – Frendit 

Monican ja Chandlerin suhde Frendeissä oli niin ikoninen töppäys kuin olla ja voi. Superhauska ja nokkela sarja muuttui sisäsiittoiseksi poikkinainniksi, kun ystävät alkoivat olla toistensa kanssa.

2. Rachel ja Ross – Frendit

Sama perustelu kuin edellisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Ismo ja Salla – Salatut elämät

Pari ei vain käynyt mitenkään päin järkeen. Eivätkä ne häätkään ihan putkeen menneet. Ravintola Kentauri nimittäin räjähti juuri Ismon ja Sallan häissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Kaikki Roryn miehet – Gilmoren tytöt

Rory on niin ihana, ettei kukaan sovi hänelle. Roryn kaikki suhteet ovat olleet jollain tavalla epärealistisia. Ehdokkaat ovat olleet joko liian tyhmiä tai sitten muuten vain k**ipäitä.

5. Jon Snow ja Daenerys Targaryen – Game of Thrones

Vaikka on pitkään odottanut, että heidän hässikohtauksensa tapahtuu, niin sitten kun se tapahtuu, kaikki siinä tuntuu väärältä. Kaiken lisäksi Daenerys on Jonin täti!


6. Carrie ja Mr. Big – Sinkkuelämää

Jos pitää koko sarjan ajan pohtia, tulisiko siitä jotain vai ei, niin parempi luovuttaa. Carrien ja Mr. Bigin suhde ei vain toiminut. Kyllä Aidan olisi ollut sopivampi!


7. Mulder ja Scully – Salaiset kansiot 

Scullyn ja Mulderin päätyminen yhteen oli todella mielikuvituksetonta. Ei mitään seksiä!

8. Meri ja Kurt – Ruusun aika

No olihan se Meri aika nuori, kun Kurtiin rakastui, mutta silti. Oli tyylitöntä, että ensimmäinen kausi päättyi siihen, kun Kurt haki Merin tämän ylioppilasjuhlista valkoisella avoautollaan, takatukka helmuten.

9. Lynley ja Helen – Komisario Lynley

Katsoja kyllä tajusi, että suhde sen naispäähenkilö-Haversin kanssa oli ehkä mahdoton, koska he edustivat niin eri laitoja luokkayhteiskunnassa. Mutta Lynley ja Helen! Olisi Helenin hahmosta voinut vähän kiinnostavamman kirjoittaa.

Ketkä muut ovat olleet huonoja pareja tv-sarjoissa? Kommentoi!

Vierailija

Ainoa pari Frendeissä, joka tuntui sisäsiittoisen väärältä, oli Rachel ja Joey. Sitä juonenkäännettä en ymmärtänyt missään vaiheessa. Muut hyvinkin perusteltuja ja tarinaa eteenpäin kuljettavia.

Vierailija

Jos Frendeistä lähdetään etsimällä etsimään sitä paridynamiikkaa päärooleista, niin Ross ja Rachel olivat koko sarjan päähenkilöt alusta lähtien, koko pointti tuon porukan ystävinä pysymisessä, sarja olisi ollut aika erilainen jos päähenkilöt olisivat olleet Rachel ja Monica ilman Ross veljeä. Käytännössä näin ei ollut, mutta se mitä heidän historiaan kuului oli hyvin pitkälti koko tarinan keskiö. Sopivatko he toisilleen vai ei on täysin eri juttu, mutta tosielämässä tapaa pareja paljonkin useammin joiden ei kerta kaikkiaan kuuluisi tai kannattaisi olla yhdessä, mutta silti ovat. Mitä tulee Monicaan ja Chandleriin, okei noin pienen piirin pyörinnässä sitä voisi kutsua sisäsiittoiseksi, mutta ainakin omalla kohdalla kyseinen pari oli se miten sarja kuului lopettaa, se oli se hetki joka käänsi sarjan paremmasta parhaaksi, huolimatta miten käy Rossin ja Rachelin lopussa. Harvassa ovat ne sarjat jotka ovat saaneet täydellisen lopetuksen, Frendit on tällä hetkellä vieläkin ehkä ainoa siinä suhteessa. Mutta riippuu kai mistä kukin tykkää, fiktionaalisessa kerronnassa toiset pitävät onnellisista lopuista ja toiset siittä että kaikki kuolevat tai päätyvät katkeriksi. Tosin sitä katkeruutta näkee oikeassa elämässä ihan tarpeeksi, miksei fiktionaalinen sitten ansaitsisi jotain muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla