Eevi Teittinen on yksi Fitnesspäiväkirjat-ohjelman neljästä naisesta. Kuva: Ava
Eevi Teittinen on yksi Fitnesspäiväkirjat-ohjelman neljästä naisesta. Kuva: Ava

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman Eevi Teittinen vastaa kehostaan saamaansa kritiikkiin blogikirjoituksessaan.

Trendilaji fitness pääsi viimein telkkariin, kun neljän sporttisen naisen elämää seuraava Fitnesspäiväkirjat-ohjelma alkoi eilen Avalla.

Yksi ohjelman naisista on personal trainer ja bloggaaja Eevi Teittinen, joka kertoo blogissaan saaneensa negatiivisia kommentteja ulkonäöstään jo ennen ohjelman alkua.

– Minusta on ollut mielenkiintoista nähdä, millaisena ihmiset minut näkevät fitnesspäiväkirjojen myötä. Odotinkin vähän näitä kommentteja, sillä kehoni on nyt julkisesti arvostelukamaa. Tottakai näitä ulkonäköön liittyviä kommentteja tulee myös lajin myötä ja olin hyvin tietoinen tästä kaikesta ennen kuin tämä hulabaloo edes alkoi. Olisi sulaa hulluutta ajatella, että kaikki saamani kommentit olisivat positiivista, Eevi kertoo.

– Enkö ole tarpeeksi fitness? hän kysyykin blogissaan.

”Epäkohdikseen” Eevi mainitsee kehossa olevan rasvakerroksen, isot hauikset ja putkilomaisen keskivartalon.

– Kehoni ei vastaa jonkun muun mielikuvaa treenatusta kropasta. Kehoni ei ole fitnestä nähnytkään, sillä se ei ole tarpeeksi rasvattomassa kunnossa. Vaikka itse tiedän sen sisältävän myös paljon lihasta, osa ei sitä näe. Ne näkevät liian rasvaisen fitnessurheilijan.

Onneksi Eevi itse osaa suhtautua kritiikkiin järkevästi. Hän muistuttaa siitä, että vaikka olemme tottuneet näkemään kisakunnossa olevia rasvattomia vartaloita, ne eivät ole luonnollisia.

Eevi on huomannut, ettei alhainen rasvaprosentti ole hänen keholleen luonnollinen olotila.

– Voin hyvin, oli kehossani rasvaa tämän verran, vähän enemmän tai sitten vähemmän. Rasvaisuus ei määrittele sitä, oletko fitness vai fätness. Fitneksen määritelmä on kaikkea muuta kuin kylkiluiden ja lihassäikeiden näkyvyydessä. Määrittelisin itse fitneksen elämäntyylin ympärille, en kehon ulkomuodon, Eevi kirjoittaa ja muistuttaa jokaista arvostamaan kehoaan sellaisena kuin se on.

Syksy tulee nopeasti joten nyt on treenattava kivaa perjantaita jengi! #vieläonhommia#lihatalkoot#posing

Kuva, jonka Eevi Teittinen (@eeviteittinen) julkaisi

Blogikirjoituksesta kertoi ensin Iltalehti.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Venla Savikuja: Ei krapulaa moneen vuoteen

Jere Karalahden rakkaan tiukka ruokavalio tuotti tuloksia: julkaisi kuvan sixpackistään

Salkkari-näyttelijä ja Jere Karalahden rakas saavat oman sarjan