Viola, Miia ja Pia tapaavat myös toisensa illan jaksossa. Kuva: AVA
Viola, Miia ja Pia tapaavat myös toisensa illan jaksossa. Kuva: AVA

Tänään nähtävässä erikoisjaksossa paljastetaan, mitä pareille kuuluu nyt.

Ensitreffit alttarilla -sarjan Mitä heille kuuluu nyt -erikoisjaksossa nähdään tänään, mitä Miialle ja Ollille, Violalle ja Esalle sekä Pialle ja Jussille kuuluu nyt, kuusi kuukautta sarjan kuvausten jälkeen.

Sarjan miehistä Esa ja Jussi ovat muuttuneet ulkoisestikin. Esa on kasvattanut itselleen parran ja Jussin olemus on hoikistunut huomattavasti.

Yhteen jääneillä pareilla eli Miialla ja Ollilla sekä Violalla ja Esalla näyttää pyyhkivän hyvin.

– Jos ajattelee vuoden taakse, niin elämäni on muuttunut ihan älyttömän paljon. Olen naimisissa upean ihmisen kanssa, Miia sanoo.

Yhteiselon myötä Miia on huomannut Ollissa parasta olevan se, että Olli on huomaavainen, kuuntelevainen ja hän tekee kaikkensa, jotta Miialla olisi hyvä olla.

Olli puolestaan on iloinen siitä, että hänen vaimonsa on ystävällinen, iloinen ja rehellinen ihminen, jolla on hyvä huumorintaju.

Miia huomauttaakin, että toisin kuin ohjelman perusteella jotkut voisivat luulla, he nauravat ja hassuttelevat yhdessä paljon.

– Ei ole niin, että mä vain nipotan jostain oliiviöljystä ja Olli on, että: minä olen eri mieltä, Miia sanoo viitaten oliiviöljy-väittelyyn, jonka pari kävi eräässä jaksossa.

Myös Pia uskoo, että jotkut katsojat tekivät ohjelman perusteella hänestä ja Jussista vääriä johtopäätöksiä. Pian mukaan monet tulkitsivat nähdessään Pian ja Jussin alttarilla, että he eivät olisi miellyttäneet toisiaan ulkoisesti tai että he olisivat aivan eri tyylisiä.

– Se ei näyttäytynyt meille niin.

Pian mukaan se, mitä katsojat näkivät ohjelmassa, oli lopulta todella pieni väläys siitä, mitä kesän aikana tapahtui.

Violan ja Esan tunteet ovat vain voimistuneet entisestään kuvausten jälkeen.

– Musta tuntuu, että olen Esan kanssa oppinut luottamaan rakastumiseen ja rakkauteen, Viola sanoo.

Ensitreffit alttarilla – Mitä heille kuuluu nyt, AVA, klo 20.00

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -Miia: Näin meillä menee Ollin kanssa nyt

Ensitreffit alttarilla -Pia hymyilee tuoreessa yhteiskuvassa ex-miehensä kanssa

Iloisia uutisia Ensitreffit alttarilla -faneille

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen