Olli ja Miia vaikuttivat häiden jälkeen olevan eniten innostuneita toisistaan. Häämatkalla Ollin tunteet ovat tasaantuneet. Kuvat: AVA
Olli ja Miia vaikuttivat häiden jälkeen olevan eniten innostuneita toisistaan. Häämatkalla Ollin tunteet ovat tasaantuneet. Kuvat: AVA

Olli alkaa häämatkalla epäröidä tunteitaan Miiaa kohtaan.

Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa juuri naimisiin menneet parit lähtevät häämatkalle tutustumaan toisiinsa. Alttarilla ensimmäisen kerran toisistaan tavanneista pareista häiden jälkeen eniten kipinöi Ollin ja Miian välillä.

– Jollain tavalla Ollin kanssa tuntuu melko luonnolliselta. En olisi uskonut, Miia sanoi heti häiden jälkeen.

– Kyllä me ollaan onnellisia, Olli kuvaili tuntemuksiaan.

Olli ja Miia lähtevät häämatkalle Roomaan. Aluksi parin välillä tuntuu kipinöivän yhtä voimakkaasti kuin ensitapaamisella, mutta muutaman päivän yhdessäolon jälkeen Olli alkaa kaivata omaa tilaa.

– Tässä ollaan koko ajan yhdessä. Tätä ei pysty vertaamaan siihen, että tapailet jotain tyyppiä. Pää ei kerkeä kaikkiin asioihin mukaan. Ei pysty sisäistämään niin nopeasti kuin haluaisi tai normaalisti ehkä pystyisi, Olli selittää Miialle jaksossa.

– Jos viiden viikon jälkeen toinen ei ole varma, niin sitten mä varmaan sanon, että heippa. Mä en ainakaan halua ryhtyä enää sellaiseen. Ettäs tiiät, Miia sanoo Ollille.

Häämatkan lopussa Miia kertoo olevansa varma tunteistaan ja siitä, että hän on ihastunut. Olli ei voi sanoa samaa.

– Tietyllä tavalla tykkään Miiasta, mutta en voi sanoa olevani ihastunut. Sanotaan näin, että aika näyttää, Olli miettii.

Miia vaikuttaa pettyneeltä, etteivät heidän tunteensa etene samaan tahtiin.

– Oon tosi ihastunut Olliin, mutta oon ottanut pari askelta taaksepäin. On pieni epäilys, miten tässä käy. Olli puhui tossa, ettei hän oikein vielä tiedä, onko hän kiinnostunut vai ei. Ja kun mä oon semmonen, että kyllä mä tiedän. Tulee semmonen, että voi ei, taasko mulle käy näin, mitä on käynyt aikaisemmissakin suhteissa, Mia sanoo jaksossa.

Häämatkan jälkeen parit lentävät takaisin Suomeen ja muuttavat viideksi viikoksi yhteen. Sen jälkeen he voivat päättää, jatkavatko yhdessä vai hakevatko avioeroa.Jussi ja Pia viettävät häämatkaa Pariisissa.Violan ja Esan häämatkakohde on Lontoo.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVAlla klo 21.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla: Yksi pari innostuu kiihkeisiin suudelmiin jo ensitapaamisellaan

Onko tässä mitään järkeä? Tänään alkavassa sarjassa avioidutaan ensitreffeillä

Elisa Viihde Aitiossa alkava Kolmistaan-sarja on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille. Sarjasta on tänään nähtävissä kolme ensimmäistä jaksoa, lisää ropisee ruutuun 21.12.

IS TV-LEHTI: Kimppakämpässä Helsingin Alppilassa asuvat Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) taistelevat kolmenkympin kriisiä vastaan bailaamalla ahkerasti illasta toiseen.

Mainosmaailmassa menestyvä Markus, töitä välttelevä Seve ja tämän tyttöystävä, varakkaan perheen Vilma, viihtyvät keskenään niinkin hyvin, että erään viinan- ja huumeidentäyteisen illan jälkeen he kaikki päätyvät yhdessä sänkyyn.

Kohta raskaustesti näyttää positiivista. Isästä ei ole varmuutta.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan ohjaaja Samuli Valkama muistetaan muun muassa täyspitkästä elokuvastaan Saattokeikka (2017). Kolmistaan pohjautuu brittiläiseen Threesome-sarjaan (2011–2012).

– Alkuperäissarjasta otimme hyvät tilanteet, joihin lisäsimme paljon omaa. Brittisarja oli enemmänkin sitcomia, jonka olemme häivyttäneet pois ja tehneet kreisin draamakomedian, ohjaaja kertoo.

Kymmenosaisessa komediassa kolmikon kielenkäyttö on rääväsuista, eikä mikään ole kielletty puheenaihe. Päänäyttelijöiden mukaan kuvauksissakin oli ”hyvällä tavalla levoton tunnelma”.

”Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa.”

– Meillä oli ronskia vitsailua kameroiden ulkopuolellakin. En tiedä, provosoiko sarja siihen, Pamela muistelee nauraen kuvauksia.

– Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa, Eero huomauttaa.

Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

Sarjassa Pamela ja Eero esittävät pariskuntaa. Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

– Olihan tämä lähtökohtana eri tavalla kiusallista, kun pitää kolmistaan esimerkiksi pussailla. Meillä oli kuitenkin koko ajan hyvä tunnelma ja hauskaa, eikä yhtään kiusallista, Pamela sanoo.

– Piirit ovat niin pienet, että kaikki ovat keskenään hyviä tuttuja. Omat puolisoni, jotka ovat olleet näyttelijöitä, ovat näytelleet toisten miesten kanssa. Ei siitä tule mitään, jos tulee skismaa, Eero tietää.

Vilma on elämässään hyvin erilaisessa tilanteessa kuin kolmen lapsen äiti Pamela.

– Pystyn kuitenkin samastumaan spontaaniuteen ja tietynlaiseen innostuneisuuteen. Varsinkin nuorempana halusin kokeilla kaikennäköistä, mutta näin edesvastuuton en ole ollut. 

”Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan”

Vaikka sarjassa asiat tapahtuvat liioitellusti, tapahtumat itsessään ovat sellaisia, jotka voivat tapahtua tosielämän kolmekymppiselle.

– Halusimme, että henkilöt ovat uskottavia, koska asiat ovat heille tosia. Tässä ei ole pelkästään hassunhauskaa huumoria, vaan sarjassa käsitellään vakaviakin aiheita. Tämä on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille, Lauri huomauttaa.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen ja Pirkko Hämäläinen.

– Toivoisin, että saisimme tehdä toisenkin tuotantokauden. Se voisi käsitellä sitä, miten kolmikolla sujuu lapsen kanssa. Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan, Samuli nauraa.

Kolmistaan, Elisa Viihde Aitio to 14.12. alkaen

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10