Milla ja Kimmo keskustelevat suhteestaan ikkunanpesun lomassa. Kuva: Ava
Milla ja Kimmo keskustelevat suhteestaan ikkunanpesun lomassa. Kuva: Ava

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa auvoisasti alkanut suhde on ajautumassa hankaluuksiin.

Seuraa juonipaljastus: illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa kahdella parilla kolmesta menee jo vähän huonommin. Tai itseasiassa yhdellä pareista vaikuttaa olevan todella hankalaa.

Alkuhuuma näyttää haihtuneen.

Kun Tiina ja Samuel neuvottelevat kotiaskareista ihan hyvässä hengessä, yksi pareista retkeilee jäätävissä tunnelmissa. Riitely on jäänyt vaivaamaan, ja ongelmaa yritetään vielä ratkoa ohjelman terapeuttiasiantuntijan Elina Tanskasen vastaanotolla.

Riitely on muutenkin jakson teemana, ja aiheesta on varmasti jokaisella jotakin opittavaa.

Rakkaustohtori Jason Lepojärvi selittää ohjelmassa, että vihan taustalla ovat omat tunteet ja niiden toteutuminen tai toteutumatta jääminen. Tunteitaan kannattaa kuunnella – ja muistaa kohtuus.

– Ärsyyntymisen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että kaikki on pielessä, Tony Dunderfelt muistuttaa.

”Ärsyyntymisen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että kaikki on pielessä.”

Mutta takaisin riitelevään pariin, Heidiin ja Mikkoon. Elina Tanskasen mukaan heidän ongelmanaan on, että tunteet kuohahtavat nopeasti.

– Kuulen pienen huolen, että tuleeko tästä meille ongelma, asiantuntija pohtii jaksossa.

Vaikka hyvässä suhteessa voi olla myös riitoja, pahimmillaan kinastelu hajottaa jotakin hyvää suhteessa.

– Sen takia on hyvä tässä vaiheessa miettiä, miten riidellään, Elina Tanskanen kertoo.

Ensitreffit alttarilla, AVA ti klo 21.00.

Kysely

Kuinka usein riitelet kumppanisi kanssa?

Harvemmin
Harvemmin
25.3%
Kerran kuukaudessa
Kerran kuukaudessa
22.1%
Muutaman kerran viikossa
Muutaman kerran viikossa
20.1%
Kerran viikossa
Kerran viikossa
19.2%
Päivittäin
Päivittäin
9.2%
En koskaan
En koskaan
3.8%
Ääniä yhteensä: 312

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00