Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan haetaan parhaillaan uusia sinkkuja. Kuva: Shutterstock
Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan haetaan parhaillaan uusia sinkkuja. Kuva: Shutterstock

Suomessakin nähdyn sarjan amerikkalaisversiossa todistettiin jännittäviä hetkiä heti toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa.

Suomessa juuri päättynyt Ensitreffit alttarilla -ohjelma päättyi melko hyvään lopputulokseen: kolmesta parista kaksi on yhä yhdessä.

Amerikassa tv-sarjaa tehdään jo toista tuotantokautta. Tällä viikolla nähtiin avausjakso, jossa sinkut astelivat alttarille mennäkseen naimisiin jonkun täysin tuntemattoman kanssa.

Daily Mail kertoo, että jo avausjaksossa päästiin todistamaan varsin jännittäviä hetkiä, sillä 30-vuotias morsian Jaclyn Methuen menetti puhekykynsä, kun olisi pitänyt sanoa ”tahdon”. Häntä epäilytti mennä naimisiin 29-vuotiaan Ryan Ranellonen kanssa – miehen ulkonäön takia.

– Kun näin Ryanin, oli kuin kehoni olisi huutanut: ”Voi jestas, siis tällainenko hän on?” Alkuvaiheen fyysistä vetovoimaa ei todellakaan ollut, Jaclyn kertoi jaksossa.

– Olin hieman pettynyt, kun kohtasin hänet. Minusta ei vain tunnu, että tämä mies on aviomieheni. En tiedä pystynkö tähän, nainen tuskaili.

Ryan sen sijaan oli oikein tyytyväinen morsiameensa.

– Hän viehätti minua heti alusta asti.

Kiusalliset hetket alttarilla eivät ratkenneet vielä ensimmäisessä jaksossa, vaan katsojat joutuvat odottamaan Jaclynin päätöstä ensi viikkoon.

Katso tv-sarjan jenkkiversioon osallistuneet parit Daily Mailin sivuilta.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -parit: Tätä ei näytetty televisiossa

Ensitreffit alttarilla: Yksi pari innostuu kiihkeisiin suudelmiin jo ensitapaamisellaan

Miksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ei puhuta seksistä? Tuottaja vastaa

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen