Emma Salokoski esittää jaksossa kappaleensa Veden alla. Kuva: Sanoma-arkisto
Emma Salokoski esittää jaksossa kappaleensa Veden alla. Kuva: Sanoma-arkisto

Illan SuomiLOVE-jaksossa auto-onnettomuudessa halvaantunut Jasmine kiittää perhettään.

Musiikkiohjelma SuomiLOVEn uuden kauden ensimmäisessä jaksossa jyväskyläläinen Jasmine kiittää perhettään Emma Salokosken kappaleella Veden alla.

Jasmine joutui vuonna 2010 uudenvuodenreissulla kavereidensa kanssa auto-onnettomuuteen, jossa hän halvaantui ja menetti yhden ystävistään.

Onnettomuuden jälkeen häntä hoidettiin Oulussa teho-osastolla, jossa Jasmine oli kaksi viikkoa koomassa.

– He (vanhemmat) soittivat minulle tämän kyseisen biisin, ja reagoin ensimmäistä kertaa. Biisi soi taustalla, äiti piti minua kädestä ja sanoi: 'Jos sä kuulet mua, purista mun kättä'. Siinä vaiheessa puristin äidin kättä ensimmäistä kertaa, Jasmine kertoo jaksossa.

Äiti toisti pyyntönsä, ja Jasmine puristi hänen kättään uudestaan.

– Se ei ollut sattumaa, hän toteaa.

Kuorosota-ohjelmassa esitetty Veden alla oli koko perheelle tärkeä kappale, jota he kuuntelivat usein.

– Se sai meillä kaikilla kyyneleet aina silmiin, niin kaunis se kappale oli, Jasmine kertoo ohjelman sivuilla.

– Laitoshoito kesti yhteensä kahdeksan kuukautta. Pääsin elokuussa sitten uudenvuodenreissulta kotiin, hän kuvailee.

Kuuntele esitys jo etukäteen alla.

SuomiLOVEn uudet jaksot alkavat perjantaina 20.11 klo 21.00, TV2:lla.

"Tämä biisi soi taustalla, meidän äiti piti mua kädestä kiinni ja sanoi: 'Jos sä kuulet mua, purista mun kättä..." Näin koskettavalla tavalla Jasmine kiitti perhettään. Tätä ja paljon muuta on SuomiLOVE. Uusi kausi alkaa perjantaina klo 21 TV2:lla.

Posted by SuomiLOVE on Wednesday, 18 November 2015

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00