Me Naiset
|
ME NAISET
Danny kertoo Vain elämää -jaksossa, että on tavannut elämänsä aikana paljon hurmaavia naisia. Kuvissa Dannyn kanssa Armi Aavikko, Liisa Lipsanen ja Erika Vikman. Kuvat: Sanoma-arkisto
Danny kertoo Vain elämää -jaksossa, että on tavannut elämänsä aikana paljon hurmaavia naisia. Kuvissa Dannyn kanssa Armi Aavikko, Liisa Lipsanen ja Erika Vikman. Kuvat: Sanoma-arkisto

Danny puhuu kauden ensimmäisessä Vain elämää -jaksossa kauniisti Liisa Lipsasesta, Armi Aavikosta ja Erika Vikmanista.

Danny, 75, oikealta nimeltään Ilkka Lipsanen, puhuu kauden ensimmäisessä Vain elämää -jaksossa kumppaneistaan Liisa Lipsasesta (o.s. Seppälä), Armi Aavikosta ja Erika Vikmanista. Liisan kanssa Danny oli naimisissa vuosina 1972–2005. Heillä on vuosina 1972, 1976 ja 1977 syntyneet lapset.

”Syntyi luottamus, jota voi kai kutsua rakkaudeksi.”

– Liisa Lipanen, mun ex-vaimoni, on edelleen niiden ihmisten joukossa, joita mä suuresti kunnioitan, Danny kertoo.

Armista tuli Dannyn kiertuepari samana vuonna kun tämä valittiin Miss Suomeksi, vuonna 1977. Tahdon olla sulle hellä -duetto oli yksi Armin ja Dannyn ensimmäisistä yhteisistä hiteistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Armin ja minun välille syntyi ensimmäinen vuoden jälkeen luottamus, jota voi kai kutsua rakkaudeksi. Eli sellainen pyyteetön kunnioitus toisen ihmisen olemusta ja ajatuksia kohtaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Videolla Danny kertoo hänen ja Armin viimeisimmistä keskusteluista. Video: Nelonen

Armin kuolemasta tuli tammikuussa kuluneeksi 16 vuotta. Dannyn mukaan hän jutteli Armin kanssa vielä joulukuussa 2001. Kaksikko keskusteli Dannyn 60-vuotistapahtumasta, joka järjestettiin lopulta Hartwall Arenalla vuonna 2002

”Armi oli itse päättänyt: en enää juo, aion palata.”

– Hän sanoi joulukuussa (2001) minulle, että haluaisin tulla sinun 60-vuotistapahtumaan, että otaks sä mut vielä mukaan. Sanoin, että totta kai. Hän oli siis itse päättänyt: en enää juo, aion palata.

”Aamutuimaan hän kuoli huoneistoonsa.”

– Sitten kuitenkin yläkerran isäntä ilmoitti, että nyt on toinen päivä tammikuuta, ja aamutuimaan hän sitten kuoli huoneistoonsa. Se oli lääkärin mukaan keuhkokuume, joka hänet vei pois, Danny kertoo.

Lopulta duetto toteutettiin konsertissa niin, että Armin osuudet näytettiin videoscreeniltä. Tahdon olla sulle hellä -kappale herättää Dannyssä nykyään ristiriitaisia tunteita.

– Se on sellainen piikki lihassa. Kappale oli meidän yhteisen uran alku, sattuma ja kaikille tuttu. Kun toinen meistä oli poissa, sitä laulua ei mielestäni enää ollut.

Erika halukas vaihtamaan elämänkokemuksia

Nykyään Danny seurustelee laulajan ja vuoden 2017 tangokuningattaren Erika Vikmanin, 25, kanssa. 

– Erika on viehättävä, kaunis ja halukas vaihtamaan minun kanssani elämänkokemuksia. Mikä minä olen kieltämään sitä sen perusteella, että olen vanhempi.

” Niin kauan olen iloinen, kun voin olla avuksi.”

– Olen sitä mieltä, että hän on lintu, joka lähtee kohta lehahtamaan omille siivilleen ja pärjää siinä. Niin kauan olen iloinen, kun voin olla avuksi, Danny sanoo.

Vain elämää -kauden 1. jakso Nelosella kello 20.00.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla