Uuden Bumtsibumin vakiokasvoina nähdään Heikki Puhakainen, Kalle Lindroth ja Lasse Piirainen. Kuva: MTV3
Uuden Bumtsibumin vakiokasvoina nähdään Heikki Puhakainen, Kalle Lindroth ja Lasse Piirainen. Kuva: MTV3

Kalle Lindroth tulee Marco Bjurströmin paikalle paluun tekevän Bumtsibum-ohjelman juontajaksi.

Maaliskuussa televisioihin palaavan Bumtsibum-ohjelman juontaa Kalle Lindroth, MTV kertoo verkkosivuillaan.

Ohjelman viimeinen jakso nähtiin helmikuussa 2005, mutta vielä 11 vuodenkin jälkeen ohjelma henkilöityy vahvasti juontaja Marco Bjurströmiin sekä pianistikapteeneihin Seppo Hoviin ja Esa Niemiseen.

Konkarit on nyt kuitenkin korvattu tuoreilla kasvoilla.

Kalle Lindroth, 27, tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa Smak-yhtyeen laulajana, ”Smakin Kallena”. Hän on myös juontanut nuortenohjelma Summeria ja näytellyt Kotikadussa.

Viime aikoina Kalle on tehnyt musiikkia Ida Paulin kanssa. Kaksikolta ilmestyi marraskuun puolivälissä kappale Parvekkeella.

Kallen tuttavapiiriin kuuluvat muun muassa laulaja Antti Tuisku sekä muusikko-näyttelijä Roope Salminen, joille Kalle myös kirjoittaa musiikkia. Kolme vuotta sitten syksyllä Antti nimesi haastattelussamme Kallen parhaaksi kaverikseen. Joukko kulttuurialan julkkiksia oli kesällä mukana juhlimassa Kallen häitä. Lue juttu.

Bumtsibumin vakiokapteeneina aloittavat Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.

Puhakainen on soittanut koskettimia useissa eri kokoonpanoissa, ja tällä hetkellä hän keikkailee Jenni Vartiaisen sekä oman bändinsä My First Bandin kanssa.

Myös Piirainen on tunnettu monien suomalaisten huippuartistien taustalta. Hän on soittanut pianoa 30 vuotta ja hän säveltää, sovittaa ja tuottaa musiikkia sekä itselleen että muille. Tällä hetkellä hän soittaa Isaac Elliotin, Kasmirin, Waltteri Torikan ja Vesa-Matti Loirin kanssa.

Eipysty

Bumtsibum pantiin täysin uusiksi: suosikkiohjelma sai uudet, nuoret kapteenit ja juontajan

Täytyy sanoa että uudistunut Bumtsibum oli kyllä suuri pettymys. Kauheaa pelleilyä ja sekoilua koko lähetyksen läpi. Mikä siinä on että täytyy riehua ja ylidramatisoida joka ikinen ele ja tunne? Ymmärrän että halutaan tehdä kunnon show mutta jos haluan katsoa perseilyä Posse on olemassa. Minkä takia ihmiset eivät voi olla fiksusti ja rennosti vaan täytyy väkisin vääntää "viihdettä"? Hohhoijaa Ei tarvitse enää toista kertaa katsoa.
Lue kommentti

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.