Me Naiset
|
Viivi Aaltovesi
Jenny Heleniukselle ruususeremoniat ovat tuttuja, mutta tulevaisuudessa hän on ensimmäistä kertaa se, joka päättää, kuka ruusun saa. Kuva: Nelonen
Jenny Heleniukselle ruususeremoniat ovat tuttuja, mutta tulevaisuudessa hän on ensimmäistä kertaa se, joka päättää, kuka ruusun saa. Kuva: Nelonen

34-vuotias Jenny Helenius etsii syksyllä alkavassa ohjelmassa rinnalleen miehekästä ja nallekarhumaista rakasta. 

Moni Bachelor Suomi -ohjelman fani on jo vuosia ihmetellyt, miksi Suomessa ei vieläkään ole nähty Bachelorette-ohjelmaa, eli realitya, jossa upea sinkkutyttö etsii miesjoukosta sitä oikeaa. Unelmien poikamies -ohjelman kotimaassa Yhdysvalloissa on jo enemmän sääntö kuin poikkeus, että poikamiesohjelmassa kakkoseksi jääneestä naisesta tulee seuraava unelmien poikamiestyttö.

Nyt katsojien toiveisiin on vihdoin vastattu, ja ensimmäinen suomalainen ”unelmien poikamiestyttö” on julkistettu. Syksyllä Livillä alkavassa sarjassa rakkautta etsii 34-vuotias helsinkiläinen Jenny Helenius.

Jenny työskentelee teknologia-alalla toimistopäällikkönä ja ulkoilee vapaa-ajallaan koiransa kanssa. Ohjelman tiedotteessa Jennyä kuvaillaan muun muassa rennoksi, lempeäksi, sanavalmiiksi, iloiseksi, energiseksi ja säkenöiväksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuttu Bachelorista

Televisionkatsojille Jenny on tuttu Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolla rakkautta etsi Juha Rouvinen. Juha valitsi ohjelman päätteeksi Satu Torstin, mutta suhde jäi lomaromanssiksi. Nykyään Juha suunnittelee häitä Jutta Gustafsbergin kanssa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennyn osalta tosirakkaus jäi siis haaveeksi, mutta kavereita hän löysi ohjelmasta. Jennystä ja Sadusta tuli hyvät ystävät, eikä kumpikaan jäänyt haikailemaan Juhan perään.

– Meitä yhdistävät suuret pettymykset rakkaudessa. Ihastumme aina pahoihin poikiin, Satu sanoi Me Naisille.

Ei ulkonäkökeskeisille

Jenny kertoo ohjelman tiedotteessa kaipaavansa rinnalleen huumorintajuista ja miehekästä miestä. 

– Tykkään sosiaalisista, hauskoista ja itsevarmoista miehistä, jotka pystyvät nauramaan myös itselleen. Ihannemieheni olisi pitkä, komea, urheilullinen ja sellainen nallekarhu, joka pystyy tarvittaessa vaikka kantamaan minut. Ehdottoman tärkeää minulle on se, että mies haluaa perustaa perheen.

Vaikka Jennyllä on ulkonäkötoiveita tulevalle siipalleen, hän kertoo vieroksuvansa liiallista ulkonäkökeskeisyyttä.

– En pidä sellaisista patsastelijoista, jotka menevät rinta rottingilla ja peilailevat itseään joka ikisestä heijastavasta pinnasta.

Kuvaukset alkavat kesällä, ja itsensä Jennylle sopivaksi nallekarhuksi tuntevat miehet voivat vielä hakea mukaan ohjelmaan.

Me Naiset ja Bachelorette-ohjelmaa esittävä Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla