Susanna kuvassa edessä vasemmalla. Muut naiset kuvassa ovat Tiia (edessä keskellä), Nina, Jenny, Sanna (takana vasemmalla), Satu ja Jenni. Kuva: Liv
Susanna kuvassa edessä vasemmalla. Muut naiset kuvassa ovat Tiia (edessä keskellä), Nina, Jenny, Sanna (takana vasemmalla), Satu ja Jenni. Kuva: Liv

Bachelorissa mukana ollut Susanna harmittelee illan tilintekojaksossa, miten tv-ohjelma oli leikattu.

Bachelor Suomi -ohjelma päättyy tänään kolmetuntiseen maratoniin. Ensin esitetään kaksi viimeistä jaksoa, jossa Juha valitsee kaksi viimeistä naista, viettää näiden kanssa aikaa sekä tapaa näiden läheisiä Suomessa. Lopulta hän valitsee toisen naisista.

Lopuksi nähdään vielä tilintekojakso. Siinä ohjelmassa mukana olleet naiset pääsevät ääneen sekä saavat myös esittää muutaman kysymyksen studioon saapuvalle Juhalle.

Tilintekojaksossa käy ilmi, että yksi naisista on tyytymätön siihen, millaisen kuvan hänestä sai ohjelmassa.

Kolmannessa jaksossa järvenpääläinen Susanna, 26, ja Juha kävivät kahdestaan treffeillä. Osa katsojista kiinnitti huomiota siihen, että Susanna kosketteli Juhaa melko paljon. Jotkut tulkitsivat, että Susanna oli "koko ajan kiinni" Juhassa ja kiinnostus oli yksipuoleista.

"Se ei todellakaan mennyt noin, niin kuin telkkarissa annettiin ymmärtää."

– Olin todella yllättynyt, kun näin telkkarista jakson. Se oli aivan järkyttävästi leikattu. Se ei todellakaan mennyt noin, niin kuin telkkarissa annettiin ymmärtää. Keskustelupalstoilla on kirjoiteltu, miten tyrkky ja hirveä lääppijä mä olen. Lisäksi on kirjoiteltu, että mun olisi pitänyt antaa Juhan tehdä aloite. Nyt musta on leimattu lääppijä, Susanna harmittelee jaksossa.

Tv-katsojat eivät siis nähneet, että myös Juha oli osoittanut kiinnostusta ja  näytti sen muun muassa suutelemalla Susannaa. Tilintekojaksossa tämä pätkä näytetään myös katsojille.

Myös muut naiset huomauttavat tilintekojaksossa, että ohjelmaan on luonnollisesti päätynyt vain murto-osa kaikista tapahtumista ja puheista.

2547777

Susanna ja Juha kävivät treffeillä kolmannessa jaksossa. Videoklippi on kyseisestä jaksosta, kun kaksikko oli piknikillä joenrannalla.

Bachelor Suomi Livllä ti kello 20.00 alkaen. Ensin nähdään kaksi viimeistä jaksoa. Tilintekojakso alkaa klo 22.00.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg voitti maailmanmestaruuksia ja olympiamitaleja. 40 vuotta uransa jälkeen Sjöberg hoitaa lapsuutensa traumaa terapiassa.

IS TV-LEHTI: Vuonna 1987 ruotsalainen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg (s. 1965) oli huipulla. Hän hyppäsi maailmanennätykseksi 242 senttiä kotiyleisön edessä Tukholmassa ja voitti maailmanmestaruuden Roomassa. Vuonna 1999 päättyneen uransa aikana hän ylsi muun muassa kolmesti olympiamitaleille sekä dominoi sisäratojen EM-kisoja.

Menestysvuosien taustalla oli kuitenkin synkkä salaisuus. Vuonna 2011 Sjöberg julkaisi muistelmateoksen, jossa hän kertoi joutuneensa vuosien ajan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Hyväksikäyttäjä oli yksi Sjöbergin läheisimmistä ihmisistä: pitkäaikainen valmentaja ja isäpuoli Viljo Nousiainen. Paljastus oli Ruotsissa valtava skandaali, nauttivathan sekä Sjöberg että vuonna 1999 kuollut Nousiainen suurta arvostusta Ruotsin urheilupiireissä.

Asian paljastuminen oli ensimmäinen askel Sjöbergin tiellä kohti mielenrauhaa. Vuonna 2015 hän aloitti terapian käsitelläkseen traumaansa. Tuore ruotsalaisdokumentti Patrik Sjöbergin taakka (Patrik Sjöberg i tearpi, 2017) vie katsojan kolmanneksi pyöräksi Sjöbergin ja psykologi Rebecka Malmin intiimeihin terapiaistuntoihin.

Malmin johdolla Sjöberg avaa lapsuuttaan ja nuoruuttaan, kipeää suhdettaan suomalaiseen Nousiaiseen sekä tapahtumien vaikutusta myöhempään elämään.

Thomas Reckmanin ohjaaman dokumentin sävy on vakava ja rauhallinen. Sosiaalipornoilulle ei anneta onneksi tilaa. Vaikean aiheen takaa pilkistää myös toivoa.

Dokumenttiprojekti: Patrik Sjöbergin taakka, TV1 ma klo 21.30

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00