Bachelor-Juha haluaa nähdä naiset ilman meikkiä ja bikineissä. Kuva: Nelonen
Bachelor-Juha haluaa nähdä naiset ilman meikkiä ja bikineissä. Kuva: Nelonen

Yksi naisista yrittää varastaa poikamiehen huomion pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena.

Bachelor-Juha yllättää naiset tämänpäiväisessa Bachelor Suomi -jaksossa ilmestymällä heidän talolleen aamuvarhaisella.

Mies ryhtyy laittamaan aamupalaa, mutta hänellä on myös taka-ajatus. Juha haluaa nähdä, miten naiset suhtautuvat hänen kohtaamiseensa ilman meikkiä.

– Nainen on kauneimmillaan silloin, kun se on luonnonkaunis herättyään, Juha sanoo.

Kaikki tytöt eivät suhtaudu Juhan yllätykseen aivan mutkattomasti. Nina ilmestyy aamiaiselle aurinkolasit kasvoillaan ja pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena.

”Vaatteet olivat lähteneet sängystä noustessa.”

Ele saa muut tytöt epäilemään Ninan vilpittömyyttä.

– En usko pätkääkään, että olisi ollut kyse siitä, että hänellä olisi ollut se pyyhe päällään, vaan vaatteet olivat lähteneet sängystä noustessa. Mutta kukin tyylillään, Jenny toteaa kameralle.

Erityisesti kaksi naisista tekee Juhaan vaikutuksen meikittömällä ulkomuodollaan.

– Kaksi henkilöä nousi mun silmissä aamun kaunistamina. Jenni on semmoinen hymyilevä ja iloinen tyyppi. Jenni oli tosi nätti nyt aamullakin. Toinen oli Jenny. Vähän pisamanaamainen ja vaalea, tässä auringossa näytti tosi kauniilta aamulla, Juha arvioi naisia.

Bachelor Suomi, Nelonen, ti klo 21

Jutun otsikkoa on muokattu klo 9.14.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.