Uusi Bachelor, Tuomas Sahimaa, ei halua ryhtyä isäpuoleksi. Kuvassa myös parturi-kampaaja Milla. Kuvat: Liv
Uusi Bachelor, Tuomas Sahimaa, ei halua ryhtyä isäpuoleksi. Kuvassa myös parturi-kampaaja Milla. Kuvat: Liv

– Yhteinen pohja on tärkeää – että ollaan samalla levelillä. Ja se ei nyt kohtaa, Tuomas Sahimaa perustelee Bachelor Suomen avausjaksossa.

Bachelor Suomi -ohjelman jatkuu tänään, kun toisella kaudella kumppania etsii lentäjänä työskentelevä Tuomas Sahimaa, 30. Ensimmäisessä jaksossa Tuomas tapaa 19 naista. Yksi naisista, 27-vuotias kuopiolainen Milla kertoo Tuomakselle heti ensitapaamisella, että on 7-vuotiaan pojan yksinhuoltaja. Tuomas ei innostu siitä, Millalla on lapsi.

– Se, että Millalla on lapsi, vaikuttaa.

– Yhteinen pohja on tärkeää – että ollaan samalla levelillä. Ja se ei nyt kohtaa. Jos mulla itselläni olisi lapsi, niin yhteinen pohja olisi sama, Tuomas kertoo jaksossa ajatuksistaan.

Ensimmäisessä jaksossa Tuomas valitsee 19 naisesta vain 9 naista, jotka lähtevät hänen kanssaan Etelä-Afrikkaan. Millaa Tuomas ei halua mukaansa matkalle. Sen kummempia perusteluita Tuomas ei kerro.

Aikaisemmin Tuomas on kertonut etsivänsä naista, joka odottaa häntä kotiin työmatkoilta ja antaa suukon. Avausjaksossa Tuomas tarkentaa haluavansa hyväsydämisen, pullantuoksuisen kodinhengettären.

Onko sinulle käynyt niin, että lapsi on ollut este suhteessa? Kerro kokemuksistasi jutun lopussa olevassa lomakkeessa. Vastauksia voidaaan käyttää Me Naisten jutussa.

Bachelor Suomi Livillä keskiviikkoisin kello 21.00.

Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Bachelor-Tuomas lemppaa yh-äidin ensitapaamisen perusteella: ei halua naista, jolla on jo lapsi

Parempihan se on, että asia on heti selvillä. Sellaiset miehet ja naiset ovat kamalia jotka lähtevät kiukuttelemaan suhteeseen ja ovat lapsen saamasta huomiosta mustasukkaisia. Se, että olisiko tällä miehellä oikeasti, ilman tätä ohjelmaa, mahdollisuus edes kaikkiin noihin naisiin on jo oma juttunsa. Minusta näyttää aika tavikselta, ei siis miltään unelmamiehen stereotypialta.
Lue kommentti
skepsis

Bachelor-Tuomas lemppaa yh-äidin ensitapaamisen perusteella: ei halua naista, jolla on jo lapsi

Ymmärrän hyvin hänen päätöksensä! tTyyppi on vielä nuori joten tavallista että tuossa vaiheessa vielä halutaan niitä omia biologisia lapsia - jos luoja suo! Taitaa muutenkin olla pojalla korkeat vaatimuset kumppanin suhteen eli kovin konservatiiviselta vaikuttaa...Toivottavasti onnistuu parinvalinnassa...
Lue kommentti

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg voitti maailmanmestaruuksia ja olympiamitaleja. 40 vuotta uransa jälkeen Sjöberg hoitaa lapsuutensa traumaa terapiassa.

IS TV-LEHTI: Vuonna 1987 ruotsalainen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg (s. 1965) oli huipulla. Hän hyppäsi maailmanennätykseksi 242 senttiä kotiyleisön edessä Tukholmassa ja voitti maailmanmestaruuden Roomassa. Vuonna 1999 päättyneen uransa aikana hän ylsi muun muassa kolmesti olympiamitaleille sekä dominoi sisäratojen EM-kisoja.

Menestysvuosien taustalla oli kuitenkin synkkä salaisuus. Vuonna 2011 Sjöberg julkaisi muistelmateoksen, jossa hän kertoi joutuneensa vuosien ajan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Hyväksikäyttäjä oli yksi Sjöbergin läheisimmistä ihmisistä: pitkäaikainen valmentaja ja isäpuoli Viljo Nousiainen. Paljastus oli Ruotsissa valtava skandaali, nauttivathan sekä Sjöberg että vuonna 1999 kuollut Nousiainen suurta arvostusta Ruotsin urheilupiireissä.

Asian paljastuminen oli ensimmäinen askel Sjöbergin tiellä kohti mielenrauhaa. Vuonna 2015 hän aloitti terapian käsitelläkseen traumaansa. Tuore ruotsalaisdokumentti Patrik Sjöbergin taakka (Patrik Sjöberg i tearpi, 2017) vie katsojan kolmanneksi pyöräksi Sjöbergin ja psykologi Rebecka Malmin intiimeihin terapiaistuntoihin.

Malmin johdolla Sjöberg avaa lapsuuttaan ja nuoruuttaan, kipeää suhdettaan suomalaiseen Nousiaiseen sekä tapahtumien vaikutusta myöhempään elämään.

Thomas Reckmanin ohjaaman dokumentin sävy on vakava ja rauhallinen. Sosiaalipornoilulle ei anneta onneksi tilaa. Vaikean aiheen takaa pilkistää myös toivoa.

Dokumenttiprojekti: Patrik Sjöbergin taakka, TV1 ma klo 21.30

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00