Jesse tutustui naisiinsa paremmin rapujuhlissa. Kuva: Ava
Jesse tutustui naisiinsa paremmin rapujuhlissa. Kuva: Ava

Tänään Amerikan unelmavävy -ohjelmassa: tilanne Jessen leirissä on muuttunut.

Amerikan unelmavävy -ohjelman illan jaksossa Jessen, Erickin ja Tomin naiset saavat suunnitella miehille juhlat. Ehdotusten perusteella miehet valitsevat, kenen järjestämät juhlat toteutuvat.

Jotkut naisista ehdottavat kahdenkeskisiä treffejä, mutta naistenmiehen maineen ohjelmassa saanut Jesse, 30, haluaa pitää kilpailuasetelman tasapuolisena ja valitsee rapujuhlat, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Ohjelman juontaja Anne Kukkohovi huomauttaa Jesselle ennen juhlien alkua, että mies on pussaillut paljon.

– Minulle se on tapa selvittää, onko välillämme kemiaa. Jos suudellessa ei tapahdu mitään, se tarkoittaa, että kyse on enemmän ystävyydestä. Jos taas polvet menevät huteriksi ja päässä pyörii, sen voi todella tuntea, Jesse selittää.

– Se on mahtava tunne ja merkki siitä, että todella välität toisesta ihmisestä. Suhteessa on tärkeää, että on intohimoa.

”Jos suudellessa ei tapahdu mitään, se tarkoittaa, että kyse on enemmän ystävyydestä.”

Aiemmissa jaksoissa Jesse on viihtynyt läheisissä merkeissä joensuulaisen Sadun, 24, kanssa, mutta nyt hän kertoo tilanteen muuttuneen viikon aikana.

Yksi naisista ei ole ollut ohjelman kuvauksissa oma itsensä ja on jättäytynyt taka-alalle, mutta muiden kanssa Jesse on alkanut lähentyä. Seuraavasta pudotuksesta tulee jännittävä.

– Jotkut suhteista todella yllättivät minut tällä viikolla, Jesse kertoo ja myöntää olevansa tilanteesta hämmentynyt.

Amerikan unelmavävy Avalla klo 21.00

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.