Stina on pudottanut painoaan 30 kiloa, mutta silti alastomuus jännittää.

Aatami etsii Eevaa -ohjelman illan jaksossa nähdään ensimmäistä kertaa hieman varttuneempia osanottajia. Jaksossa siivousalalla työskentelevä porilainen Stina, 52, etsii ihanaa, charmanttia kumppania loppuelämäkseen.

Stina lähti saarelle lapsiensa suostuttelemana. Hän kertoo alastomuuden jännittävän, sillä hänen kroppansa on muuttunut melkoisesti viimeisen 12 vuoden aikana.

– Kroppa oli vähän erilainen 12 vuotta sitten, kun aloitin siivousalan. Sen jälkeen minulta on lähtenyt 30 kiloa painoa. Olen vieläkin kriittinen vartaloni kanssa, mutta eihän sitä ole koskaan tyytyväinen. Ikäkin tekee sen, ettei ole enää yhtä simpsakka, Stina kertoo Nelosen videolla.

Hän saa seurakseen saarelle 52-vuotiaan Harrin ja 54-vuotiaan Tomin. Stina uskoo, että toisen kohtaaminen alastomana on hyvä asia.

– Joko hyväksymme toisemme sellaisina tai emme hyväksy. Baarissa toisen näkee vain topattuna täysiin vaatteisiin, eikä tiedä, mitä alta löytyy. Joskus sekin on tärkeää.

– Kaikki olemme tänne tässä asussa tulleet, ja tässä asussa lähdemme. Alastomuuden pitäisi olla jokaiselle aivan luonnollinen asia.

Aatami etsii Eevaa maanantaisin Nelosella klo 21.00.

Lue lisää illan jaksosta:

Viisikymppiset etsivät alasti seuraa eläkepäiville: ”Yksinäisiä iltoja ollut jo tarpeeksi”

Kaikki Aatami etsii Eevaa -ohjelman jutut löydät täältä.